محمد مهدی داودی پور - مدیر نشر نگار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب ، افزود : رویکرد وزارت ارشاد در یک ساله اخیر بر خلاف رویه گذشته این مجموعه به هیچ وجه در جهتی نیست که بتوان گفت به دنبال تعامل با مردم و فعالان بخش خصوصی است بلکه بیشتر به دنبال ایجاد تنش و تقابل هستند .
وی افزود : در دوره قبل ما تلاش داشتیم تا اگر انتقادی هم از عملکرد برخی از بخش های این مجموعه داریم به صورت دوستانه مطرح کنیم و نظرات ارشاد را هم می شنیدیم اما هم اکنون مجموعه عملکرد ارشاد به گونه ای است که گویی آنها به دنبال تفاهم نیستند .
این ناشر مذهبی اضافه کرد : وزارت ارشاد و مسئولین برگزاری نمایشگاه کتاب در انتخاب مکان مصلی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به هیچ وجه رعایت حرمت شرعی این مکان مقدس را نکرده اند و اقدام آنها صحیح نیست .
همچنین شمس فراهانی مدیر نشر فراهانی به مهر، گفت : وزارت ارشاد برای جبران کاهش چشمگیر ناشران ثبت نام کرده در این نمایشگاه اقدام به تخصیص غرفه به ناشران تک کتابی یا برخی از جزوه فروشان کرده است .
وی افزود : تعداد ناشران حاضر در دوره بیستم نمایشگاه کتاب کمتر از 1100 ناشری است که اعلام کرده اند چون برخی از ناشران تنها فرم ثبت نام دریافت کرده اما ثبت نام نکرده اند اما ارشاد اینها را هم در جمع آمار حاضران در این نمایشگاه به حساب آورده است .
ناشر 500 عنوان کتاب مرجع شیعی خاطرنشان کرد : مقررات برگزاری نمایشگاه کتاب اجازه اختصاص غرفه به ناشران یک کتابی را در سال گذشته نمی داد و اقدام کنونی ارشاد بر خلاف رویه گذشته نمایشگاه است . طبیعی است وقتی که تعداد زیادی از ناشران در این نمایشگاه حضور ندارند غرفه ها هم اینگونه تقسیم شود .
در این رابطه ارشاد عین اللهی مدیر نشر خانه فرهنگ هم به خبرنگار مهر گفت : در دوره هفدهم که تعاونی ناشران مجری برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بود ناشران بزرگسال با 30 عنوان کتاب و کودک و نوجوان با 40 عنوان کتاب غرفه دریافت می کردند و این مقررات در دوره هجدهم اینگونه بود که ناشران بزرگسال با 50 عنوان کتاب و ناشران کودک و نوجوان با 50 عنوان کتاب می توانستند غرفه مستقل دریافت کنند .
نظر شما