ابراهیم روحی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم «قاملو» در شهرستان قروه اظهار داشت: این ایستگاه یکی از ایستگاه های مؤسسه تحقیقاتی دیم کشور بوده که در آن فعالیت های تحقیقاتی غلات دیم به ویژه دانه های روغنی در حال انجام است.
به گفته وی قدمت مؤسسه تحقیقاتی دیم کشور به مدت ۲۸ سال است که ایستگاه «قاملو» قبل از آن تأسیس شده و به طور متمرکز فعالیت های ویژه ای در این چند سال با هدایت مؤسسه در حال انجام بوده و هست.
روحی با بیان اینکه در این ایستگاه روی بحث به نژادی، اصلاحات نباتات و به زراعی و مسایل آبروتکنیکی غلات دیم، گندم و جو کار می شود، افزود: تولید و تکثیر هسته های بذری به منظور تولید بذر ا صلاح شده و استانداردی که در اختیار کشاورزان قرار می گیرد، در دستور کار ایستگاه است.
وی در ادامه در خصوص هزینه های تحقیقاتی در ایستگاه، گفت: اینجا در واقع سالانه آنچه انجام و حاصل می شود درآمدی است از خود ایستگاه که این درآمد دوباره صرف هزینه های تحقیقاتی خواهد شد.
البته مطابق اظهارات این محقق غلات، بودجه اندکی هم از طریق ستاد برای ایستگاه ارسال می شود که بیشتر برای حقوق کارکنان بوده و هزینه های تحقیقاتی بیشتر از درآمدهای مزارع تولید و تکثیر بذر است.
روحی از اشتغالزایی ۶ نفر به طور رسمی و ۴ محقق و تعدادی پرسنل ستادی که در سنندج مستقر هستند خبر داد و سرعت بخشیدن به معرفی ارقام جدید در کنار تولید و تکثیر هسته های بذری در سطح وسیع تر و با کیفیت بهتر را از جمله برنامه های مدنظر در آینده دانست.
نظر شما