به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده پیش از ظهر چهارشنبه در هفتمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده استان مرکزی در اراک، با اشاره به اینکه نسبت به موضوع بازسازی مناطق آسیب دیده باید دقت و حساسیت نشان دهیم، اظهار داشت: از رقم ۵ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی شناسایی شده هم اکنون برای یک هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در مرحله اول پروانه صادر شده و آماده دریافت مبلغ بلاعوض هستند.
وی افزود: بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده محرومین و مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد باید در اولویت قرار بگیرد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۲۵ میلیارد تومان از اعتبارات اختصاص یافته برای بازسازی کامل واحدهای آسیبدیده در حساب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی برای پرداخت موجود است.
آقازاده ادامه داد: بر اساس دستورالعمل برای بازسازی کامل برای روستاها ۴۰ میلیون تومان و شهرها ۵۰ میلیون تومان به صورت تسهیلات، همچنین برای روستاها ۱۰ میلیون تومان و شهرها ۱۲ میلیون تومان به صورت بلاعوض در نظر گرفته شده که شبکه بانکی نیز با تسریع و تسهیل در پرداخت میتواند در سرعت کار مؤثر باشد.
استاندار مرکزی بیان داشت: کار تعمیرات تمام واحدهای آسیب دیده در سراسر کشور باید تا ۱۵ مرداد سال جاری به پایان برسد و احداثی ها هم تا پایان سال باید کامل شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه استان مرکزی معین شهر سیل زده چگینی لرستان است، بیان داشت: از دو هزار واحد احداثی در این شهرستان تا کنون ۱۱۰۰ مورد پروانه ساخت صادر و اقدامات لازم در زمینههای دیگر توسط استان مرکزی انجام شده و یا در حال پیگیری است.
آقا زاده در مورد مشکل حمل سیمان به مناطق آسیب دیده استان مرکزی که از سوی فرمانداران مطرح شد، گفت: فرمانداران تلاش کنند تا از ظرفیتهای موجود ترابری در منطقه خود با تدبیر و هم اندیشی برای حمل مصالح و سیمان استفاده کنند.
وی اظهار داشت: برای زیرساختهای آسیب دیده همانند اراضی کشاورزی، راهها، اماکن کشاورزی و… از سوی دولت اعتبارات خوبی به میزان سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است که این مبلغ در اختیار دستگاهها و وزارتخانههای مرتبط قرار دارد و دستگاههای فعال در استان با رایزنیهای لازم و تلاش، هرچه میتوانند برای بازسازی زیرساختهای آسیب دیده در استان از دستگاههای مرکزی خود اعتبارات مورد نیاز را جذب کند.
نظر شما