به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل بابایی دایلاری شامگاه روز چهارشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر اهر که با حضور نماینده مردم اهر و هریس در مجلس برگزار شد اظهار کرد: قانون این اجازه را به شورای شهر داده است تا در صورت عدم رضایت از عملکرد شهردار، به او تذکر دهیم و اگر رضایت جلب نشد طرح سوال، استیضاح و نهایتاً برکنار کند و اینها جزو وظایف قانونی و شرعی شوراست کسی هم حق ندارد بگوید چرا شورا تذکر یا طرح سوال میکند.
وی در واکنش به سخنان اصغر فتحزاده در خصوص اینکه شهرداری اهر به ثبات رسیده است گفت: متأسفانه مدیریت شهرداری اهر ثبات ندارد، آیا پرداخت حقوق پرسنل را میتوان ثبات مدیریتی تلقی کرد؟ انباشت بدهی ثبات مدیریتی است؟ در حال حاضر تنها به تأمین اجتماعی از بابت بیمه کارکنان ۱۷ میلیارد تومان بدهی داریم و هر ماه بیش از ۳۰۰ میلیون تومان بر بدهی تأمین اجتماعی از بابت تأخیر در پرداخت حق بیمه در قالب جریمه افزوده میشود.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اهر افزود: مدیریت شهرداری اهر زمان موفق خواهد بود که در شرایطی که منابع مالی محدود است بتوان مدیریت کرد اما وقتی که محدودیتی در منابع مالی وجود نداشته باشد هر کسی میتواند مدیر شود ولی اینکه بگوییم شهردار توانسته حقوق پرسنل را پرداخت کند شقالقمر نیست، زمانی میتوانیم مدعی شویم که ثبات داریم بر بدهیها اضافه نشود.
بابایی در واکنش به عضو دیگری از شورا گفت: تاکنون بالغبر ۳۰۰ مصوبه جهت اجرایی شدن به شهردار ارجاع شده است ولی جناب شهردار نتوانستهاند مصوبات شورا را عملیاتی کنند.
وی با تاکید بر اینکه شهردار اهر به شدت برای حفظ میز و صندلی علاقهمند است، ادامه داد: بنده اولین کسی بودم که به خاطر عملکردش تذکر کتبی دادهام و در نخستین جلسه شورای شهر که به سمت شهردار انتخاب شدند گفتم که طوری فعالیت کند تا هم خود و هم شورا را سربلند کند.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اهر اضافه کرد: به خاطر تذکر کتبی و طرح سوال از شهردار، تخریبها و تهمتهای مختلفی علیهمان روا میدارند، یک و نیم سال تمام قد از شهردار حمایت کردیم ولی عملکرد وی نه تنها برای شورا بلکه برای مردم نیز راضیکننده نیست و از طرفی دیگر تمامی راهها را برای جذب سرمایهگذاری و ایجاد محل درآمد پایدار نشان دادیم ولی نتوانستند یا نخواستند به پیشنهاداتمان عمل کنند.
بابایی گفت: سخنگوی شورای شهر اهر اخیراً اختلاف بین اعضای شورا را در رسانهها مطرح کردند، باید سوال کنم که دلیل اختلاف بین اعضای شورا چیست؟ دلیل اختلاف بین اعضای شورای شهر اهر عدم رضایت از عملکرد شهردار است، مگر قرار نیست وقتی شهردار عملکرد مناسبی نداشت به او تذکر داده یا طرح سوال کنیم؟ اگر قرار بر این بود فقط شهردار انتخاب کنیم و نظارت نکنیم شورای شهر میبایست منحل میشد.
وی با اشاره به اینکه عدم رضایت از عملکرد شهردار نیازی به پنهانکاری ندارد، گفت: آیا بعد از تذکر و طرح سوال، عضو شورا را تهدید یا تخریب میکنند؟ اگر اعضای شورای شهر متحد و پشت همدیگر بودند کسی نمیتوانست شورا را تهدید کند، ضمناً مصوباتی که در طول یک و نیم سال گذشته به شهردار دادهایم و نتوانسته اجرایی کند را کنار بگذاریم، آیا آبیاری فضای سبز، دعم لکهگیری خیابانها، عدم تأمین روشنایی پارکها، جمعآوری شبانه زباله، توجه به تمیزکاری شهر و پاکسازی علفهای هرز نیازی به مصوبه شورا و منابع مالی ندارد با این حال تمامی این موارد کنار هم قرار میگیرد تا بنده بگویم از عملکرد شهردار رضایت ندارم.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر اهر اضافه کرد: سال گذشته در رابطه با عملکرد ضعیف شهردار انتقاد کردیم و تذکر دادم ولی همه علیه ما جبهه گرفتند، چرا وقتی انتقاد میشود ما متهم میشویم بله قبول همه تقصیرات بر گردن ماست اگر آمریکا از برجام خارج شده آن هم تقصیر ماست، میگویند گزینه برای شهرداری دارید و طرح سوال میکنید تا شهردار برکنار شود ولی هنوز ما نمیتوانیم به شهردار تذکر داده یا سوال بپرسیم.
شهردار اهر با عدم ارائه گزارش از وضعیت شهرداری به اعضای شورای شهر بیاحترامی میکند
بهبود جعفری، عضو دیگری از شورای شهر اهر در پایان این جلسه اظهار کرد: ما منتخبان مردم وارد شورا شدهایم تا برای همشهریان از هر حیث علیالخصوص عمران و آبادانی خدمت کنیم، بنده پیش از ورود به شورا به کار تیمی معتقد بودم ولی متأسفانه در برابر نماینده اهر و هریس که میبایست مشکلات اصلی شهر را بررسی و پیگیری میکردیم نشستهایم به مسائل حاشیهای و جزئی میپردازیم یادمان نرفته مردم اهر به امید حل و فصل مشکلات و گرهگشایی از گرههایشان به ما رأی دادهاند.
عضو شورای اسلامی شهر اهر ادامه داد: بنده هم جزو افرادی هستم که به انتخاب شهردار رأی دادهام و قریب به دو سال است که از شهردار حمایت کردهام چراکه معتقد بودم سابقه شهرداری داشته و از نیروهای شهرداری اهر است و به خصوصیات و مسائل شهری واقف است، و در این دو سال حدود سیصد مصوبه دادهایم ولی واقعیت اینست که شهردار به مصوبات شورا بیاعتنا بوده و عملکردش قابل قبول نیست و توصیه میکنم همکاران شورا بررسی کنند که دلیل تذکرات اکثریت اعضای شورا را به شهردار چیست؟ چرا اکثریت به شهردار تذکر میدهند؟ دلیل تذکر هم بیتحرکی شهردار است.
جعفری با ذکر اینکه یک مدیر پیش از عملکردش با رفتار و اعمالش از سوی مردم ارزیابی میشود، گفت: اغلب شهروندانی که به اعضای شورا مراجعه کردهاند از برخورد ناشایست شهردار انتقاد کردهاند و این مهم جزو تذکرات ما بوده اما نتیجه تذکر این بود که شهردار علیه برخی اعضای شورا گزارش کذب به برخی مراجع ذیصلاح نوشتند که آن را از مراجع قانونی پیگیری میکنیم.
وی ابراز داشت: اکثریت اعضای شورای شهر از بابت عملکرد غیرقابل قبول و ضعف مدیریتی به شهردار تذکر داده یا طرح سوال میکنند و مهمتر این است که شهردار در حوزه مالی شفافیت ندارند، در طول نزدیک به دو سال از شهردار خواستهایم تا طبق قانون بدهی و طلب شهرداری اهر را به شورا گزارش دهد که تاکنون نداده است و اخیراً که سخنگوی شورا مصاحبهای در رابطه میزان بدهی شهرداری و پرداختی آن و حتی مصوبات شورا و برخی پروژهها را اعلام کردند مستند نبوده و مورد تأیید اکثریت شورا نیست به همین علت در جلسه قبلی شورا اکثریت شورا به خانم عباسی تذکر داده شد که طبق ماده چهار دستورالعمل شرح وظایف هیأت رئیسه به وظیفه سخنگویی از طرف تمامی اعضای شورای شهر عمل کنند.
عضو شورای اسلامی شهر اهر افزود: طبق قانون شهردار اهر موظف است تا هر شش ماه یکبار به شورا و مردم از وضعیت شهرداری به صورت جامع گزارش دهد ولی در طول نزدیک به ۲ سال گزارشی مکتوب دریافت نکردهایم.
جعفری بابیان اینکه مردم از وضعیت اسفناک فضای سبز و معابر عمومی و آسفالتریزی خیابانها و کوچههای سطح شهر گلهمندند، گفت: شاخصترین پارک در شهر اهر، پارک شیخ شهابالدین اهری است که حتی شهردار نتوانسته روشنایی آن را تأمین کند این مهم باعث میشود تا شورا در معرض توهینها و تهمتها قرار گیر بنابراین شهردار و شورا باید پاسخگوی عملکردشان باشند نه اینکه چشم بسته از عملکرد شهردار دفاع کنیم، خدای ناکرده بنده و همکارانم پدرکشتگی با شهردار نداریم.
وی تاکید کرد: برخی از کارکنان شهرداری اهر چون برایشان کار تعریف نشده بیکار هستند، آیا این را میتوان گفت ثبات مدیریتی؟ مدیری که نتواند برای کارکنانش شغل تعریف کند به چه دردی میخورد.
عضو شورای اسلامی شهر اهر اضافه کرد: بارها به شهردار تاکید کردهایم که برای رفاه حال شهروندان، زبالهها را شبانه جمعآوری کنید ولی تاکنون اعتنایی به پیشنهادات شورا نکردهاند، پیشنهاد کردیم اعتبار پروژههای که از اولویت برخوردار نیستند برای آسفالت کوچهها و معابر تخصیص داده شود در حالی که این مهمترین خواسته شهروندان بود باز گوشی شنوا نبود.
وی گفت: اصولاً در کنار لایحه بودجه پیوست اولویتبندی پروژههای عمرانی را ارسال میکنند ولی پروژهها اولویتبندی نشده است و این هم دلیل تنش در شورا بود.
نظر شما