به گزارش خبرنگار مهر، این نمایشگاه شامگاه جمعه با حضور علاقه مندان هنر در حالی آغاز شد که تا ۲۶ تیرماه برپاست.
وی در معرفی خود و نمایشگاه یادشده اشاره کرده: «زمانی که به استرالیا مهاجرت کردم به علت تجربه زیسته موضوع مهاجرت و دلایل آن برایم عمده شد.
فطرتی، یاد آور شد: بیشتر دهه چهارم زندگی ام را در پی دلایل و نتایج هجرت در ۳ قاره سپری کردم؛ در حوزه دانشگاه با بیش از هزار مهاجر از آسیا، خاورمیانه و آفریقا مصاحبه کردم که به صورت مقالات و «مقالات تصویری» منتشر شدند.
این هنرمند که دارای مدرک دکترای هنر از استرالیا دارد، افزود: در حوزه هنرهای بصری، نگاهم و تجربه فردی ام از هجرت در قالب چند مجموعه در موزه ها، دانشگاها و گالریهای عمومی و تجاری متعددی به نمایش درآمده اند.
فطرتی عنوان کرد: در این آثار سعی کرده ام که با زبانی استعاری از رنج بودن و تجربیات انسانی در خلال هجرت صحبت کنم؛ با وجودی که هجرت ناظر بر جغرافیاست، جغرافیا در آثار من تعیین کننده نبوده است.
وی ادامه داد: مخاطب آثار من چه در موزه ایالت کویینزلند استرالیا، چه دانشگاه کاتب افغانستان، چه دانشگاه ویسکانسین آمریکا و دیچ لندن همگی با دیدن این آثار با خود مواجه شده اند و داستانهای خود را خوانده اند، حالا در سرزمین مادری ام؛ امیدوارم هجرت -این سفر درونی و جغرافیایی- را با بینندگان «نصف دیگر جهان» در موزه آن دیار تقسیم کنم».
حسام فطرتی دارای دکترای هنر از استرالیا متولد ۱۳۶۰ تهران ساکن استرالیا و تهران تجربه بیش از ۲۰ نمایشگاه انفرادی در ایران، اروپا و امریکا و اقیانوسیه دارد و در کنار آن تجربه سخنرانی، انتشار مقاله و برگزاری کارگاه در مورد حقوق بشر، مهاجرت، رابطه هنر و قدرت، چاپ دستی و طراحی در کشورهای استرالیا، ایران، ترکیه، آمریکا و انگلیس از سر گذرانده است.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه طراحی و چاپ دستی «از کجا تا ناکجا» تا ۲۶ تیرماه جاری در نگارخانه تار و پود مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برپاست.
نظر شما