به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا رزمحسینی شنبه عصر در دیدار مدیرعامل و اعضای هیأت مؤسس جمعیت خدمتگذار زائران پیاده امام رضا (ع) که در دفتر استاندار برگزار شد اظهار کرد: پیاده روی زائران بارگاه منور رضوی در دهه پایانی صفر نماد همبستگی ملی است که به عشق امام رضا (ع) در گوشهای از کشور اتفاق میافتد و میتواند آثار سیاسی و اجتماعی نیز داشته باشد.
وی افزود: ۷۵ درصد از زائران پیاده حرم مطهر امام رضا (ع) را افراد با میانگین سنی کمتر از ۵۰ سال تشکیل میدهند و در کنار نشر معارف اهل بیت (ع) به ویژه سیره حضرت رضا (ع)، باید از ظرفیت زائران پیاده برای ارائه آموزشهای حوزه سلامت، بهداشت، آداب اجتماعی و مفاهیم دینی نیز استفاده شود.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در حوزه معرفت افزایی باید به گونهای برنامهریزی شود که همانند سفر حج، زائران پس از تشرف به حرم مطهر رضوی و بازگشت به شهرهای شأن، نسبت به قبل رفتاری متفاوت داشته باشند.
وی گفت: راهپیمایی اربعین حسینی پدیدهای جهانی است که آثار سیاسی و اجتماعی فراوانی دارد و با توجه به روند رو به رشد سفر زائران پیاده به مشهد در دهه پایانی صفر، بدون شک این اتفاق همانند راهپیمایی اربعین به یک حماسه باشکوه مردمی تبدیل خواهد شد.
رزم حسینی تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای مردمی برای خدمت رسانی به زائران پیاده همواره مورد تاکید بوده است و هرچه بیشتر به سمت مردمی شدن ارائه خدمت پیش برویم توفیقات بیشتری خواهیم داشت و در مقابل هرچه هزینه کرد بودجه و امکانات دولتی کمتر شود، برکت بیشتر خواهد شد. دستگاههای دولتی نیز در حوزه امنیت، درمان و بهداشت زائران باید به وظایف خود عمل کنند و اصل خدمت رسانی باید مردمی باشد.
وی بیان کرد: اگر جمعیت خدمت گذار زائران پیاده امام رضا (ع) تبلیغی انجام میدهد، برای فراهم شدن امکانات جهت خدمت رسانی شایستهتر به زائران است و قطعاً برای حضور زائران نیازی به تبلیغ نخواهد بود..
همچنین رئیس هیأت مدیره جمعیت خدمتگذار زائران پیاده امام رضا (ع) هم در این دیدار گفت: در سال ۸۲ حجم زائر پیاده ورودی به مشهد مقدس در سه روز پایانی ماه صفر، ۲۳ هزار نفر بود که این رقم با رشد ۲۴ درصدی در سال گذشته به ۴۰۰ هزار نفر رسید.
حجتالاسلام سید محسن علوی افزود: امسال هجدهمین سالی است که جمعیت خدمتگذار توفیق خدمت رسانی به زائران پیاده حضرت رضا (ع) در دهه پایانی صفر را دارد.
نظر شما