به گزارش خبرنگار مهر، داوود دارابی در نشست خبری که شب گذشته با اصحاب رسانه داشت، اظهار کرد: از بیش از ۹ ماه گذشته پیگیری برای مصوب شدن سهمیه قیر رایگان خرمشهر انجامشده که با تصویب آن، سفتههای امضا شده تحویل بانک کارگزار شد.
وی افزود: قرار است این قیر بهصورت تدریجی تحویل شود که با تحویل قیر، روند لکهگیری معابر خرمشهر هم از سر گرفته خواهد شد.
شهردار خرمشهر، افزایش یکباره قیمت قیر را عاملی در توقف عملیات لکهگیری و آسفالت خیابان خرمشهر در مدت اخیر دانست.
دارابی از اجرای پنج پروژه مشارکتی میان شهرداری و راه شهرسازی در بافتهای فرسوده خرمشهر نیز خبر داد و گفت: با حمایت شهرداری و نماینده خرمشهر برای بهسازی بافتهای فرسوده، پنج پروژه با محوریت شهرداری بهعنوان دبیر توانمندسازی و با مشارکت راه شهرسازی استان خوزستان اجرایی میشود.
وی ادامه داد: نیمی از اعتبار اجرای این پروژههای از سوی شهرداری و نیم دیگر توسط راه و شهرسازی تأمین میشود مناقصه آن برگزارشده است.
بنا به گفته شهردار خرمشهر، زیرسازی پارکهای النصر و طویجات که مناقصه آنها برگزار شده همچنین بهسازی پارک کوتشیخ با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان، مرمت و آسفالت بازارهای سیف و صفا با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومان، معابر کوتشیخ با ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار، احداث سرویسهای بهداشتی با تعریف ۲۰۰ میلیون تومان و اجرای مبلمان شهری با ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار از دیگر پروژههای در دست اقدام شهرداری خرمشهر است.
وی اما در سخنان خود از به بیسرانجام ماندن پروژه بهسازی و تحکیم پل قدیم خرمشهر هم اشاره کرد و گفت: پروژه بهسازی پل قدیم خرمشهر بهزودی اجرا نمیشود چرا که تمام برآوردهای مالی برای اجرای آن بههمخورده و هزینهها رشد چند برابر پیدا کردهاند.
دارابی در سخنانش در این نشست خبری بر آمادگی شهرداری خرمشهر برای خدماترسانی دو چندان در اربعین حسینی ۹۸ تأکید کرد این در حالی است که در جلسه اربعین در فرمانداری خرمشهر با اشاره به مشکلات مالی شهرداری خواستار چارهاندیشی برای تأمین اعتبارات لازم شده بود.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در این خصوص اظهار کرد: برای خدماتدهی در بخشهای مختلف نیاز به تخصیص اعتبارات است که این اعتبار تاکنون سه میلیارد تومان برآورد شده است و پیگیریهای برای تأمین اعتبارات همچنان ادامه دارد.
شهردار خرمشهر همچنین در پاسخ به پرسش در رابطه با معضل سگهای ولگرد، اظهار کرد: این معضل مربوط به خرمشهر نیست و ۹۰ درصد شهرهای ایران را درگیر کرده و به خاطر ممنوعیت اتلاف سگهای ولگرد و هزینهبر بودن روند زنده گیری و عقیمسازی، این کار هنوز در خرمشهر انجامنشده است.
دارابی به تصویب مصوبه شورای سلامت برای همکاری چهار دستگاه شهرداری، سازمان منطقه آزاد اروند، بندر و دریانوردی خرمشهر و شرکت نفت و گاز اروندان برای رفع این معضل اشاره کرد و افزود: شهرداری و منطقه آزاد خود برای پرداخت سهم تعیین شده خود برای اجرای طرح زنده گیری و عقیمسازی سگهای ولگرد پیش قدم شدند اما بندر و شرکت نفت و گاز اروندان بابیان این مطلب که اعتباری برای این منظور در بودجه آنها تعریفنشده است از پرداخت سهم تعیینشده اجتناب کردند.
قطع و فروش درختان خرمشهر دیگر مطلبی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد، شهردار خرمشهر در این رابطه اظهار بیاطلاعی کرد و دستور پیگیری موضوع را داد.
نظر شما