۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷

سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی خبر داد:

ایجاد بیش از ۶ هزار شغل در مناطق محروم توسط آستان قدس رضوی

ایجاد بیش از ۶ هزار شغل در مناطق محروم توسط آستان قدس رضوی

مشهد- سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی گفت: برنامه ریزی ها و تلاش ما بر این است که تا پایان سال بیش از ۶ هزار شغل در مناطق محروم کشور ایجاد کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد صادقی ظهر یکشنبه در نشست خبری که در محل معاونت محرومیت زدایی آستان قدس برگزار شد اظهار کرد: پیش بینی ما در معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی این است که تا پایان سال ۶ هزار شغل ایجاد کنیم و ضمن کاهش اقدامات امدادی و فوریتی به اشتغال بپردازیم.

وی افزود: در ۳ ماهه نخست سال ۹۸ به بیش از ۲۳ هزار زائر اولی و محروم خدمت رسانی انجام شده است و در مشهد از ابتدای سال بیش از ۱۵ هزار بسته غذایی در نوروز توزیع و در ماه رمضان نیز در ۴۰۲ مسجد حاشیه شهر مشهد هر شب سفره‌های افطاری را داشتیم و مجموعاً یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از این سفره کرامت بهره مند شدند.

سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین ۱۵ هزار بسته ارزاق در حاشیه شهر مشهد و ۱۵ هزار بسته در سایر نقاط کشور توزیع شد و ۹ هزار بسته ارزاق ویژه مادران شیرده در مناطق محروم توزیع شد که ۲ هزار ۷۵۰ بسته در خراسان شمالی و ۳ هزار ۲۵۰ بسته در خراسان جنوبی توزیع شدند که ارزش این بسته‌ها یک میلیارد تومان بود و شناسایی این مادران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت.

صادقی با بیان اینکه اقدامات برای مناطق سیل زده را به دو بخش تقسیم کردیم، خاطر نشان کرد: ابتدا اقدامات فوری بودند که به عنوان مثال در همان روزهای اول ۶ آشپزخانه سیار بر پا کردیم و در اعزام بیش از هشت هزار خادم یار و نیروی جهادی همکاری کردیم که شامل بیش از ۱۰۰ گروه جهادی می‌شد.

وی ادامه داد: ارسال بیش از هفت میلیارد تومان کالاهای ضروری در همان روزهای اول سیل به مناطق سیل زده، توزیع خوراک دام برای احشام در معرض سیل که بخش مهمی از معیشت افراد سیل را در بر می‌گرفت، اختصاص بیش از ۵۰۰ میلیون تومان برای به کارگیری ماشین‌های سیل روبی از دیگر اقدامات است.

معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی به اشاره سیل‌هایی که در حوزه خراسان رضوی رخ داد، ابراز کرد: در مناطق سیل زده خراسان رضوی از همان روزهای اول در کلات، بردسکن و سرخس حضور پیدا کردیم و اقداماتی نظیر؛ توزیع ۵۵۰ سبد کالا با توجه به بالا بودن حجم خسارات سیل بردسکن نسبت به سایر شهرهای سیل زده و توزیع ۲۲ هزار وعده غذایی و ۲۰۰ سبد کالا در سرخس از جمله اقدامات ما برای کمک فوری به مناطق سیل زده استان بود.

همچنین در سیل دوم کلات تولیت وقت آستان قدس رضوی سفری به کلات داشتند که به موجب آن ۲۲ خانواده آسیب دیده کمک بلا عوض پنج میلیونی دریافت کردند و بازسازی و تجهیز مسجد جامع کلات با ۲۸ تخته فرش در دست اجرا قرار گرفت.

وی گفت: همچنین در بحث انجیرستان شهرهای لرستان ورود کردیم و ۹۰ هکتار انجیرستان را نجات دادیم که بنا بر شهادت مسولان محلی شغل ۱۰۰ خانوار نجات پیدا کرد علاوه بر این در لرستان در حال تلاش برای ایجاد ۵۰۰ شغل هستیم وامیدوارم بتوانیم در حوزه‌های آبرسانی خصوصاً در مناطق لرستان که در شیب قرار دارند، مسیرهای ابرسانی از بین رفته را احیا کنیم.

صادقی ضمن اشاره به برنامه‌های دهه کرامت معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی، گفت: دیروز شاهد افتتاح ۹ بند خاکی در خراسان جنوبی بودیم علاوه بر این اهدا ۷۳۰ سری جهیزیه در خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان به ارزش پنج میلیون و ۵۰۰ تومان هزار تومان است که ۱۰ قلم از کالاهای ضروری را شامل می‌شود و توزیع ۱۰ هزار بسته ارزاق در حاشیه شهر مشهد تا تولد حضرت رضا علیه السلام از جمله این برنامه‌ها است.

وی تاکید کرد: تا پایان سال تعهد داریم به ۱۰۰ هزار زائر اولی خدمت رسانی کنیم اما برنامه زائر اولی‌ها اندکی تغییر کرده است و علاوه بر زیارت، توانمند سازی برای اشتغال این افراد هم در نظر گرفته می‌شود.

سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی با تاکید بر این نکته که خدمت رسانی‌های آستان قدس به مردم این مناطق مانعی در راه کاهش مناطق حاشیه‌ای مشهد نخواهد بود، خاطر نشان کرد: اگر خدمات رسانی به حاشیه شهر باعث این شود که افراد بیشتری روستاهایشان ترک کنند، اصلاً خوب نیست. ما باید در روستاهایی که مهاجرت بیشتری به شهر دارند، امکانات ایجاد کنیم و کاری کنیم که مردم به تولید برگردند و سیاست ما توانمند سازی افراد حاشیه شهر است تا به روستاهای خود بازگردند.

کد خبر 4660012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha