به گزارش خبرنگار مهر، یک مقام امنیتی پیش از ظهر دوشنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان بیان داشت: توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) هشت نفر از سر شبکههای اصلی شرکت هرمی «یونیک فاینانس» در استان کرمان دستگیر و فعالیتهای مرتبط با این شبکه هرمی که منجر به خروج ارز از کشور میشد متوقف شد.
وی افزود: اکثر شرکتهای هرمی که با پرداخت حق کمیسیون به افراد از آنها میخواهند تا افراد جدید و سرمایههای آنان را وارد شرکت کنند فعالیت میکنند.
عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان گفت: شرکتهای هرمی به دلیل اینکه هیچگونه فعالیت مولد اقتصادی انجام نمیدهند دارای اثرات منفی بسیاری هستند لذا فعالیت اینگونه شرکتها در بسیاری از کشورها از جمله ایران غیرقانونی و ممنوع است.
این مقام امنیتی تصریح کرد: در برخی از این شرکتها اقدام به فروش کالا با قیمتهای بالا میکنند که این امر تنها دلیلی برای دور زدن قانون و مخفی کردن فعالیتهای غیرقانونی آنها است.
وی یادآور شد: این شرکتها با شیوهای جدید در قالب شرکتهای سرمایهگذاری در بورسهای خارجی یا ارزهای دیجیتال و… به منظور جذب مشتری عضوگیری میکنند.
عضو کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان گفت: شرکت هرمی یونیک فاینانس نیز از جمله شرکتهای هرمی است که خود را قانونی و فعال در بورس و نزدیک آمریکا معرفی کرده و شعار ارتقای سطح زندگی و درآمد مردم سر میدهد.
وی ابراز داشت: این شرکت اطلاعات مربوط به معاملات بورس را که کاملاً ساختگی و استخراج شده از اطلاعات بورس بوده را در اختیار عموم مردم قرار داده و خود را فعال در حوزه سرمایهگذاری معرفی میکند.
عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: شرکت هرمی یونیک فاینانس با شیوه جدید و شگرد خاص خود مبنی بر اینکه به خرید و فروش سهام شرکتهای مطرحی مایکروسافت، فیس بوک و اپل مبادرت میکند اقدام به فریب مردم کرده و از این راه ارز بسیاری را از کشور خارج کرده است.
این مقام امنیتی بیان داشت: از دیگر ادعاهای این شرکت این بوده که توانسته با ثبت نرمافزارهای انحصاری خود در زمینه الکترونیک چند میلیون دلاری امنیت و اعتبار خود را بالا ببرد که بر طبق ادله و مستندات موجود مشخص شده تمامی این موارد کذب است و هیچگونه فعالیت مولد اقتصادی یا سرمایهگذاری جزو فعالیتهای این شرکت وجود نداشته است.
وی ادامه داد: در بررسیهای صورت گرفته در سایت الکسا بیش از ۶۰ درصد کاربران سایت این شرکت ایرانی هستند.
عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان تصریح کرد: نحوه کار شرکت یونیک فاینانس در جذب سرمایه به این ترتیب بوده که هر فرد باید در ابتدا هزار دلار به عنوان سرمایه اولیه داشته باشد که باید صرف خرید سهام یکی از شرکتهای معرفی شده شود و در قبال آن شرکت برگه سهام را برای مشتریان خود ارسال میکرد.
وی گفت: نحوه پرداخت سرمایه اولیه جهت عضویت در این شرکت میتوانست به صورتهای مختلفی از جمله معادل ریالی به حساب صراف رأس ساعت مشخص و در یک حساب کاربری تلگرام نرخ روز حواله دلار برای واریز معین میشد یا به صورت خرید دلار از افرادی که بالای هرم قرار داشتند که افراد مورد دوم را ترجیح میدادند.
این مقام امنیتی یادآور شد: علیرغم اینکه لیدرهای شرکت هرمی فوق ادعا کردند هیچکس ملزم به معرفی و جذب سرمایهگذار نیست اما هر فرد به صورت مستقیم میتواند سه نفر را به عنوان زیر مجموعه خود وارد شرکت کند و بر طبق مستندات تنها راه کسب سود از طرف شرکت جذب و سرمایهگذاری اعضای زیر مجموعه بوده به همین خاطر اکثر لیدرهای شرکت علاوه بر عضوگیری مستقیم برای خود اقدام به جذب تعداد بیشتری سرمایهگذار میکردند تا سود بیشتری عایدشان شود.
وی ادامه داد: اداره کل اطلاعات استان کرمان اقدام به شناسایی و دستگیری هشت نفر از لیدرها و سر شبکههای اصلی این شرکت در استان کرمان کرد که پس از تکمیل پرونده این افراد تحویل دستگاه قضائی شدند.
عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان تصریح کرد: این افراد با جذب حدود هزار و ۵۰۰ نفر زیر مجموعه در استان باعث خروج بیش از دو میلیارد دلار ارز از استان و در نهایت کشور شدهاند.
وی افزود: یکی از افراد دستگیر شده در استان رابط مالی بین افراد و شرکت مذکور در سطح کشور بوده که توسط لیدرهای شرکت به افراد معرفی میشد و روزانه مبالغی را که به حساب وی واریز میشد، به دستور صاحب یک صرافی در دبی به حسابهای مشخصی واریز میکرد.
نظر شما