به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام نورالله ولی نژاد، عصر دوشنبه، در چهارمین جلسه کارگروه فرهنگی معنوی سیل گلستان که در فرمانداری آققلا برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که سیل در شهرهای گلستان جاری شد همه مسئولان مربوطه پای کار آمدند و ضرورت ایجاب می کرد بحران را کنترل و مهار کنند.
وی افزود: با همکاری که از سوی دستگاهها صورت گرفت سعی شد میزان آسیب به سیلزدگان کاهش یابد و در همین راستا کارگروهی با عنوان ستاد فرهنگی معنوی بحران سیل در نخستین روز از فروردین تشکیل شد.
ولی نژاد با اشاره به اینکه این ستاد نقش بسیار مهمی در کاهش آلام مردم داشت، گفت: طی مذاکراتی که با وزیر کشور انجام شد اکنون این ستاد در مجموعه فرهنگی همه استانهای کشور راهاندازی شده تا در زمان بحران بتواند نقشآفرینی کند.
وی علت راه اندازی ستاد فرهنگی معنوی بحران سیل را کاهش آلام، افزایش صبر و مشارکت مردم برای کمکرسانی و همکاری مردم با دستگاههای اجرایی عنوان کرد.
ولی نژاد نقش علمای اهل سنت و شیعه، مداحان و هیئات مذهبی را در سیل بسیار مهم خواند و گفت: پس از جاری شدن سیل شرایط برای مردم منطقه بسیار سخت بود که حضور مجموعه سازمان تبلیغات همراه با دیگر دستگاهها توانست تا حدی آلام مردم را کاهش دهد.
فعالیت روحانیون در سیل
در ادامه فرماندار آق قلا کار روحانیت را پیروی کردن از کار انبیا دانست و اظهار کرد: حمایت های معنوی روحانیون و اجرای برنامه های فرهنگی در مناطق سیل زده٬ امیدافزایی و روحیه نشاط مردم سیل زده را دوچندان کرد.
امیر شیر توماج افزود: فعالیت خوب روحانیون موجب شده تا شاهد نتایج خوبی در جامعه باشیم.
همچنین امام جمعه اهل سنت شهرستان آققلا هم در ادامه گفت: در حادثه سیل مردم دچار آسیبهای روحی و روانی شدند که باید برای به آرامش رساندن آنها کارهای فرهنگی و معنوی بیشتری انجام شود.
آخوند عبدالحی میرزاعلی با اشاره به اینکه شبکههای معاند در زمان وقوع سیل اعلام کردند که برادران تشیع تمام کمکهای خود را در بین سیلزدگان تشیع توزیع میکنند، افزود: استان گلستان جزو نخستین استانهایی بود که دچار سیل شد و این سیل در شهرهایی که برادران اهل سنت سکونت داشتند جاری شد که در آن روزها ما شاهد کمکرسانی مردم از جایجای ایران بودیم.
وی اظهار کرد: حضور نیروهای بسیجی در بین مردم سیلزده آققلا نشان از وحدت مردم اهل تشیع و تسنن است.
وی از حضور نیروهای سپاه، ارتش، آستان قدس رضوی و دیگر دستگاههای اداری در مناطق سیلزده بهخوبی یادکرد و افزود: کمکهای انسان دوستانه و اخلاق مدارانه نقش مهمی در کاهش آلام مردم آسیبدیده داشت.
حاج آخوند رهبر هم در ادامه گفت: با توجه به اینکه سیل ضررها و زیانهای زیادی را وارد کرد اما برکات معنوی هم در پی داشت.
وی مساجد را مرکز فرهنگی یاد کرد و افزود: در سیل اخیر مساجد و مراکز دینی آسیب زیادی دیده اند و ضروری است در حوزه سازندگی به این مراکز فرهنگی توجه بیشتری شود.
نظر شما