به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید پیش از ظهر چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان که در استانداری همدان تشکیل شد به کاهش نرخ بیکاری در استان همدان اشاره کرد و افزود: افزایش نرخ مشارکت و کاهش نرخ بیکاری اتفاقی مهم در استان همدان است.
وی با بیان اینکه تا ۲ یا ۳ سال آینده نرخ تکرقمی بیکاری را در کشور شاهد خواهیم بود، گفت: استان های کشور سرشار از استعداد هستند که می توان با ترزیق منابع و تسهیلات بیکاری را کاهش داد.
امید به وضعیت استان همدان اشاره کرد و با بیان اینکه استاندار همدان توانسته با تلاش، شاخص های توسعه استان همدان را بهبود داده و شرایط استان را رضایت بخش کند، گفت: تاثیر بخش اقتصاد روستایی در همدان پررنگتر از سایر استان های کشور بوده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته طرح اشتغال روستایی، سهم اشتغال در روستاها را در سبد اشتغال کشور ۲۵ درصد رشد داد، بیان کرد: مصوبه مورد نظر مجلس و تقاضای دولت برای منابع اشتغال روستایی یک میلیارد دلار بود که با عنایت مقام معظم رهبری به ۱.۵ میلیون دلار افزایش پیدا کرد.
بیشترین تاثیرات تسهیلات اشتغالزایی روستایی کشور در استان همدان وجود دارد
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور باتاکید بر اینکه بیشترین تاثیرات تسهیلات اشتغالزایی روستایی در کشور در استان همدان وجوددارد، گفت: این موفقیت به دلیل پیگیری و تلاش های استاندار همدان و مدیران و همراهی نمایندگان استان است.
امید با بیان اینکه همدان ظرفیت های بیشماری دارد که می تواند زمینه توسعه آن را بیش از پیش فراهم کند، به حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: توجه به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی اقدام ارزشمند و خوبی در جهت توسعه استان همدان است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه در کشور طرحی در نظر گرفته شده تا در هر استان یک شهرستان به قطب یک صنعت تبدیل شود، افزود: لالجین در استان همدان نمونه مناسبی برای این طرح است.
وی با اشاره به اینکه در هر استان یک صنعت به صورت ویژه دیده خواهد شد، عنوان کرد: این طرح توسط معاون اول رئیس جمهور اعلام و اجرای آن آغاز شده است.
افراد ماهر با بیکاری بیگانه اند
امید با اشاره به اینکه در قالب مهارتورزی شاهد تحول عمیق و اساسی در کشور خواهیم بود، گفت: کسی که به مهارت آشنا باشد بیکار نخواهد ماند و نیروی کار ماهر همیشه مشغول به کار است.
وی با تاکید بر اینکه در قالب مهارتورزی تحول عمیق و اساسی در کشور صورت میگیرد، افزود: شورای عالی توانمندسازی و مهارتورزی در کشور مصوب و نخستین جلسه این شورا برگزار شده است.
امید بااشاره به وجود ۳۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور که از زیرساختهای توسعه برخوردار هستند، گفت: مراکز آماری دنیا معتقدند جمهوری اسلامی در حوزه رسیدگی به روستاها اسراف کرده در حالی که ما معتقد به ارائه امکانات بیشتر هستیم.
نظر شما