به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علیرضا عبادی ظهر پنج شنبه در دیدار با معاون نظارت و ارزیابی عقیدتی سیاسی ناجا کشور اظهار داشت: ریشه اصلی مسئله امر به معروف و نهی از منکر در اصل ایمان جستجو میشود.
وی با بیان اینکه خیلیها به دلیل کمبود معرفت نسبت به دین و مشکلات نفسانی تصورشان این است که امر به معروف و نهی از منکر یعنی یک آقا بالاسر که در کارهای دیگران دخالت میکند، بیان کرد: در حالی که از نظر علمی جایگاه امر به معروف و نهی از منکر مسئله حب است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه انسان با ایمان محب خداست، عنوان داشت: این انسان بر اساس این محبت همه چیز را از خار بیابان گرفته تا در سطح بالا بشرانسان دوست دارد.
عبادی با بیان اینکه یکی از مظاهر مهم دوستی سالم نگه داشتن انسان هاست، عنوان داشت: انسان با ایمان جامعه سالم را دوست دارد و جامعه را از نظر ایمان، اخلاق، سیاست، مسائل اجتماعی سالم میخواهد.
وی با تأکید بر اینکه امر به معروف و ناهی از منکر یعنی انسان علاقمند به سلامت جامعه خود، افزود: اما متأسفانه سطح افکار همسو نیست لذا مخاطب برداشت اشتباه و برخورد غیر مؤدبانه میکند.
امر به معروف و نهی از منکر از بهترین نمونههای انسان دوستی است
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اضافه کرد: لذا میبینیم چون برخی از ضرر و زیان کار خود آگاه نیستند، دنبال دشمن، مواد مخدر، جاسوس بیگانه، کارهای حرام، خیانت و سایر آسیبهای اجتماعی میروند.
عبادی با تأکید بر اینکه به صورت عمومی و خصوصی فرهنگ سازی انجام شود، افزود: در حالت عمومی رسانهها و تریبونهای مختلف به صورت مکرر این پیام را به مخاطبان میدهند که کسی که شما را نصیحت میکند، دوست شماست.
وی با اشاره به اینکه در حالت خصوصی نیز ناهی از منکر قبل از نصیحت اعلام دوستی کند، عنوان داشت: باید جامعه نظرش پیوند و دوستی با ناهی از منکر و آمر به معروف باشد و این به صورت مکرر از رسانهها و تریبونها اعلام شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی یادآور شد: اگر این امر محقق شود پذیرش بیشتری از سوی جامعه انجام میشود.
عبادی با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر از بهترین نمونههای انسان دوستی است، افزود: اگر این فرهنگ سازی صورت گیرد امر به معروف و نهی از منکر جایگاه خود را بیش از پیش پیدا میکند.
کاهش جرائم کارکنان ناجا
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: بر اساس فرمان مقام معظم رهبری از اسفندماه ۹۵ شورای عالی امر به معروف و نهی از منکر در نیروهای مسلح تشکیل شد.
مجید شجاع با اشاره به اینکه ابتدا در نیروی انتظامی دبیرخانه شورا شکل گرفت، بیان کرد: مسئولیت این شورا اشاعه واجب فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر در بین نیروهای مسلح است.
وی اضافه کرد: در همین راستا کمیتههای اجرایی در سطح استان و کارگروههای شهرستانی با مسئولیت فرمانده هان انتظامی و فرمانده هان حفاظت اطلاعات استانی و شهرستانی شکل گرفت.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری جلسات توجیهی برای اعضای کمیته اجرایی امر به معروف و نهی از منکر فرمانده انتظامی استان و کارگروههای شهرستانی، بیان کرد: خروجی این جلسات در بحث امر به معروف و نهی خوب بوده و خارج از تکلیف نظامی و آیین نامه انضباطی، روح و فرهنگ برادری و امر به معروف و نهی از منکر جاری و ساری کرده است.
شجاع اضافه کرد: همچنین این جلسات نتایج زیادی در کاهش جرائم کارکنان و صیانت در حوزه کارکنان ناجا به عمل آورده است.
نظر شما