به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک سان، این مقام ناشناس مدعی شد: تصمیم به آزادی 15 ملوان انگلیسی نیز بخشی از پیامدهای تصمیمی بود که در بالاترین سطوح دولت آمریکا برای آزادی این دیپلمات ایرانی صورت گرفت.
وی گفت : تصمیم به آزادی شرفی با مخالفت هایی نیز از سوی فرماندهان آمریکا در عراق رو به رو شد؛ به این سبب که به باور سازمان های اطلاعاتی آمریکا، شرفی به عنوان دبیر دوم سفارت ایران در عراق از اعضای سپاه قدس وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بوده است.
مقام های دولتی در آمریکا گفتند که دستگیری و ربودن شرفی به دستور آمریکا نبوده، اما از وی در مکانهایی که تحت نظارت فرماندهان آمریکایی و عراقی به طور مشترک بود، تحقیقات و بازجویی به عمل آمد.
این در حالی است که یک دیپلمات عراقی روز گذشته گفت: "اگر این فرد در بازداشت عراق بود؛ همه ما می دانیم که وی چند هفته پیش به ایران می رفت".
سید جلال شرفی چهل ساله، از دو سال پیش در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حال ماموریت بود که بهمن ماه سال گذشته( 4 فوریه ) از سوی چهار فرد مسلح در منطقه الکراده واقع در مرکز بغداد ربوده شد.
شرفی عصر روز سه شنبه 14 فروردین وارد تهران شد و در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال منوچهر متکی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و خانواده اش قرار گرفت.
نظر شما