۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۱

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده:

سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده کردستان تدوین شده است

سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده کردستان تدوین شده است

سنندج - معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: کردستان یکی از استان‌هایی است که سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده آن تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار ظهر امروز در نشست تخصصی بررسی چالش‌های حقوق زنان در قوانین داخلی و فقه شافعی در سنندج با تاکید بر اینکه امروز رویکرد دولت انسجام ملی در سطح وسیع است، اظهار داشت: رعایت حقوق مردم و توجه به معیشت آنان بسیار مهم است و طرح این مباحث سبب وحدت اجتماعی می شود.

وی از سیاست کلانی که در پی ایجاد فضایی از عدالت و همکاری و مشارکت زنان است یاد کرد و افزود: مبحث زنان و خانواده در دولت تدبیر و امید با بهره‌مندی از منویات رهبر معظم انقلاب مورد توجه خاص قرار گرفته است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده ادامه داد: شاخص عدالت جنسیتی به عنوان مبحثی کلیدی از منظر ملی و دینی تعریف شده است و مسیر راه را برای ما مشخص کرده است ولی متاسفانه در برخی موضوعات چالش‌هایی داریم که نیازمند تلاش برای اصلاح آنها است.

ابتکار یادآور شد: در حوزه عدالت جنسیتی نیز شاهد تشکیل ستاد ملی زن و خانواده با حضور رئیس جمهوری بودیم که در این ستاد نقشه راه تدوین شده است و مصوبات این ستاد به استان‌های مختلف کشور ابلاغ شده که امیدواریم با همکاری سایر دستگاه ها بتوانیم در بهبود شاخص ها عمل کنیم.

وی بیان کرد: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده برای همه استان‌های کشور با توجه به شرایط هر استان تدوین می‌شود که طی دو سال اخیر تفاهم نامه‌هایی با استان‌های مختلف منعقد شده است و خوشبختانه کردستان یکی از استان‌هایی است که سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده آن تدوین شده است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه ما کشوری هستیم با تکثر فرهنگی و قومیتی که در سایه همدلی و مشارکت عمومی برای اعتلای ایران تلاش می‌کنیم، گفت: اکنون کشور ما در معرض جنگ روانی و اقتصادی قرار دارد پس باید از همدلی و انسجام موجود در کشور محافظت کنیم.

ابتکار اظهار داشت: برای پیگیری و رفع برخی دغدغه های بانوان کشور لوایحی تدوین شده و در حال حاضر هشت لایحه در حال طی کردن مراحل به سوی تبدیل شدن به قانون در مجلس شورای اسلامی هستند که با تصویب این لوایح هشت گانه شاهد رفع بخشی از چالش‌های حقوقی زنان در کشور خواهیم بود.

وی افزود: برخی از موارد که موجب نگرانی و ناراحتی بانوان شده است مبنای حقوقی نداشته و تنها به یک رویه اجتماعی تبدیل شده است که باید برای تغییر این رویه‌های نادرست تلاش کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده یادآور شد: در راستای دغدغه بانوان اهل سنت در قالب این چنین نشست‌هایی به پیگیری چالش‌ها و دغدغه‌ها می‌پردازیم و از تمام ظرفیت‌ها برای رفع این دغدغه‌ها بهره خواهیم برد.

کد خبر 4665190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha