به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناتر، ظهر شنبه در شورای امربهمعروف و نهی از منکر استان سمنان که به میزبانی دفتر نماینده ولیفقیه در استان برگزار شد ضمن بیان اینکه شفافسازی و همچنین تعمیم نظارت بر اقدامات دستگاهها، میتواند از بروز و رشد فساد جلوگیری کند، تأکید کرد: اکثریت قریب بهاتفاق مدیران ما در استان خوشبختانه مؤمن، دلسوز و انقلابی هستند هرچند هستند برخی افراد که بخواهند از قدرت خود سو استفاده کنند اما دغدغه ما نیز جلوگیری از فعالیت اینگونه مدیران و رشد فساد است.
وی بابیان اینکه درزمانی که عملیات روانی گسترده همراه با غولهای رسانهای دشمنان، برای تهاجم فرهنگی و ضربه واردکردن بهنظام دستبهکار شدهاند، باید از گسترش یاس در جامعه جلوگیری کنیم، تأکید کرد: در راستای امیدآفرینی، امروز دفاع از نظام و دولت بهصورت بسیار کمرنگ موردتوجه قرار میگیرد که گهگاه گویا افراد تحت تأثیر عملیات روانی دشمن قرار میگیرند و از این مهم غافل میشوند.
استاندار سمنان بابیان اینکه متأسفانه امروز دستگاههای زیادی در عرصه فرهنگی بهصورت موازی انجام اقداماتی را بر عهدهدارند اما تاکنون به توفیق مطلوبی دست نیافتیم، تأکید کرد: امروز اگر گسترش منکر به شکل وسیع درحالتوسعه است، قطعاً مشکل و نقیصهای در اقدامات ما برای ترویج امربهمعروف وجود دارد.
آشناگر بابیان اینکه جامعه ما جامعهای پیچیده است و ابزار تأثیرگذاری در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز پیچیده شده و نمیتوان تنها با یک روش در این زمینهها ورود کرده و توقع موفقیت داشت، بیان کرد: عدم موفقیت ما در امور فرهنگی، نبود تشکیلات نیست، همه ما وظیفه گسترش امربهمعروف و نهی از منکر راداریم از سوی دیگر دستگاههای نظارتی ما نیز وظیفه اصلی و ذاتی آنها جلوگیری از گسترش منکر است.
وی افزود: امروز باید برای مؤثر بودن اقدامات فرهنگی و دستیابی به موفقیت بیشتر، از ابزارهای نوین در این عرصه استفاده کنیم از سوی دیگر یکی از دغدغههایی که چند سالی است از تأکیدات مقام معظم رهبری نیز هست، توجه به آسیبهای اجتماعی ازجمله طلاق، اعتیاد، فساد اخلاقی، اختلاس، حاشیهنشینی و … است. ما مکلف هستیم تا در این حوزهها ورود کرده و جدای از اعتبارات دولتی و اقدامات اینچنینی، تلاش کنیم تا با فعال کردن سازمانهای مردمنهاد و تشکلهای مردمی، به موفقیت در این عرصه دستیابیم.
استاندار سمنان گفت: همانگونه که در بیانیه گام دوم انقلاب نیز تأکید شده، باید ضمن باور کردن امید، شوق امید را در جامعه گسترش دهیم و در این راه، کلامها، سخنان و قلمهای ما میتواند برای امیدآفرینی در جامعه مورداستفاده قرار گیرد.
آشناتر افزود: مسجد، پایگاههای مردمی، تلویزیون و حتی گوشی تلفن همراه هرکدام رسانههای بسیار مؤثر و مطلوب هستند که میتوانیم از این فرصت برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان، بهعنوان یک ابزار مؤثر استفاده کنیم.
وی بابیان اینکه جایی که کار درست انجام میشود تبلیغ صورت بگیرد و جاهایی که کوتاهی صورت گرفته نیز باید برخورد لازم همراه با برطرف کردن نواقص در دستور کار باشد، گفت: فعالان دانشگاهی، آموزشوپرورش و نخبگان ما باید وارد این عرصه شوند و دستبهدست دولت داده و مشکلات و کمبودهای این حوزه را برطرف سازند.
نظر شما