۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۵۵

مالک گروه قطعات خودرو عظام خبر داد؛

فعالیت بیش از ۴ هزار نفر جهت تولید و بومی‌سازی قطعات در گروه عظام

فعالیت بیش از ۴ هزار نفر جهت تولید و بومی‌سازی قطعات در گروه عظام

مالک گروه قطعات خودروی عظام بابیان اینکه این شرکت جهت تولید و تحویل قطعات به خودروسازان تلاش زیادی کرده، گفت: بیش از ۴هزار نفر نیروی کار، برای تولید و بومی‌سازی قطعات در این شرکت فعال هستند.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، عباس ایروانی با بیان اینکه گروه قطعات خودروی عظام یکی از تامین‌کنندگان اصلی قطعات برای خودروسازان بزرگ بوده و در سال‌های پیش، با توجه به فشارهای گسترده اقتصادی و تحریم‌های بین‌المللی، توانسته نیاز خودروسازان و عموم مردم را به قطعات یدکی خودرو تامین کند، ضمن بیان مطلب فوق گفت: قطعه‌سازی عظام، طی سه دهه فعالیت مستمر خود، امروز به یکی از بزرگترین تولیدکننده قطعات خودرو در منطقه تبدیل شده است و این حاصل تلاش متخصصان ایرانی است که بر اساس دانش و تجربه جهانی عمل کرده اند.

وی در ادامه افزود: استراتژی عظام از ابتدای امر، حضور فعال در صنعت خودروسازی کشور بوده و از این جهت حجم قابل توجهی از قطعات مورد نیاز خودروسازان اصلی کشور را تامین کرده و می‌کند.

مالک گروه قطعات خودروی عظام همچنین اضافه کرد: ما طبق وعده و برنامه‌ای که با خودروسازان بزرگ داریم، تمام قد برای تولید قطعات استراتژیک در صنعت خودروسازی تلاش کرده‌ایم و در شرایط سخت سال گذشته نیز، نیاز خودروسازان به قطعات خودرو را پوشش داده‌ایم. مجموعه عظام اساساً نسبت به تحویل قطعه به خودروسازان از هرگونه اقدام و تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی درباره توانایی تولید قطعات در داخل افزود: واحد تحقیق و توسعه گروه قطعه‌سازی عظام، امروز به یکی از بزرگترین مجموعه‌های تحقیقاتی در این صنعت تبدیل شده است و هر قطعه‌ای که از سوی خودروسازان درخواست شود، با استفاده از نیروهای متخصص داخلی و همچنین تجهیزات و تکنولوژی به روز جهانی، اقدام به طراحی و تولید آن در عظام می‌کنیم.

ایروانی همچنین یادآور شد: امسال هم یکی از سیاست‌های اصلی ما بعنوان یکی از شرکت‌های بزرگ در صنعت خودروسازی کشور، بومی‌سازی قطعات در سطح استانداردهای جهانی است. جالب است بدانید همین سال گذشته، به توانایی تولید قطعاتی دست یافتیم که حجم قابل توجهی صرفه‌جویی ارزی را در شرایط سخت تحریم‌ها، برای کشور به ارمغان آورد و با حفظ و ارتقاء استانداردهای لازم، میزان وابستگی ما را به واردات کاهش داد و یا در مواردی به صفر رسانده است. تولید کمک فنر، پیستون، استارت و دینام از جمله مواردی هستند که توانستیم به حجم زیادی از خودکفایی دست پیدا کنیم. این در واقع همان مساله‌ای است که مقام معظم رهبری سال‌هاست به آن توصیه می‌کنند. یعنی تقویت تولید داخل و عدم وابستگی به خارج از کشور در محصولات استراتژیک.

وی درباره تاثیر تحریم‌ها بر صنعت قطعه‌سازی خودرو تصریح کرد: یکی از نقاطی که دشمن، هدف‌گذاری مستقیم کرده است، همین صنعت خودروسازی و قطعات خودرویی است چرا که نه تنها حجم گسترده‌ای از اشتغال را در داخل کشور ایجاد کرده است، بلکه ارتباط مستقیم با معیشت عموم مردم دارد. فقط در همین گروه قطعات خودرو عظام بیش از ۴۰۰۰ نفر اشتغال دارند.

مالک گروه قطعات خودروی عظام در ادامه یادآور شد: این فقط اشتغال مستقیم است و اشتغال غیر مستقیم ما، چندین برابر این عدد می‌شود. پس حتماً در مسیر ما نیز فشارهای گسترده ای از جمله تامین مواد اولیه و مشکلات مبادلات ارزی ایجاد شده است. از جمله این فشارها، واردات تجهیزات تکنولوژیک (High Tech) برای گروه برق و الکترونیک عظام بود که در بازه کوتاهی در هفته‌های اخیر، طرف‌های تجاری ما، نتواستند به خاطر تحریم‌ها به تعهدات‌شان پایبند بمانند اما در مدت کوتاهی توانستیم با سرعت عمل از این بحران به نحوی عبور کنیم که صنعت خودروسازی هم دچار آسیب نشود.

وی در ادامه تاکید کرد: به هرحال امروز، با تصمیم‌گیری‌های به موقع و ارتباط موثر با شرکت‌های معتبر تولیدکننده قطعات در دنیا که با آنها قرارداد همکاری و انتقال دانش نیز داریم، توانستیم از بحران تحریم‌ها عبور کنیم و به لطف خدا اگرچه شرایط سختی داریم ولی کماکان با ظرفیت کامل در حال ساخت و تولید قطعات خودرو هستیم و خواهیم بود.

ایروانی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: از طرفی، از سال ۹۷ تمرکز جدی بر بومی سازی قطعات داشتیم و وابستگی‌مان را به خارج از کشور محدود کرده‌ایم. ما ارتباطمان با دنیا را برای انتقال دانش و تجربه حفظ کرده‌ایم و از آن طرف سیاست‌هایمان را بر تولید بومی متمرکز کرده‌ایم.

وی همچنین یادآور شد: با توجه شرایط سخت تحریم‌های بین‌المللی، باید با مدیریت، برنامه‌ریزی و حمایت چندجانبه مردم، رسانه‌ها و دولت از بحران‌های این صنعت عبور کنیم. هر مجموعه بزرگ یا کوچک قطعه‌ساز، اگر خدای ناکرده، منافع شخصی یا سازمانی را در تولید یا تحویل قطعات به خودروسازان دخیل کند، همه ما خسارت می‌بینیم. چون از توقف تولید و عرضه خودرو، همه زنجیره این صنعت لطمه می‌خورد و نهایتاً دود آن به چشم همه از جمله مردم می رود.

مالک گروه قطعات خودروی عظام در پایان گفت: به‌عنوان عضوی از مجموعه پر تلاش عظام، ضمن اعلام این موضوع که بی‌وقفه، برای تولید و تحویل قطعات خودروی با کیفیت و استاندارد به خودروسازان تلاش می‌کنیم، به شما اطمینان می‌دهم که در مساله تحویل قطعات خودرو و تزریق لوازم یدکی به بازار تعللی صورت نخواهد گرفت چون با منافع مردم و منافع ملی در صنعت خودروسازی روبرو هستیم. مکرر هم در ارتباطاتی که با خودروسازان داشته‌ایم به آنها پیشنهاد دادیم که برای تولید قطعات در داخل کشور، هرکجا که نیاز به سرمایه‌گذاری در تولید قطعات استراتژیک خودرو باشد ورود خواهیم کرد.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4665823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha