۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۰۰

رئیس اداره منابع طبیعی سربیشه خبر داد:

آغاز عملیات آبیاری و نهالکاری در ۳۴۵هکتار از مناطق بیابانی سربیشه

آغاز عملیات آبیاری و نهالکاری در ۳۴۵هکتار از مناطق بیابانی سربیشه

بیرجند- رئیس اداره منابع طبیعی سربیشه از آغاز عملیات آبیاری سنواتی در سطح ۳۴۵ هکتار از مناطق بیابانی دشت سربیشه خبر داد و گفت: ۵۰درصد گونه ها تاغ و ۵۰ درصد آتریپلکس است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی، محمد فتحی اظهار داشت: در سال ۹۶ بالغ بر ۳۲۵ هکتار از عرصه های تحت مدیریت منابع طبیعی در مناطق دشت سربیشه نهالکاری و طی شش مرحله آبیاری سنواتی شده است.

وی بیان کرد: همچنین در سال ۹۷ از محل اعتبارات استانی ۲۰ هکتار در این منطقه بوته کاری و احیاء مراتع انجام و همچنین طی شش مرحله آبیاری و مراقبت شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی سربیشه اضافه کرد: در سال جاری نیز آبیاری سنواتی در سطح این ۳۴۵ هکتار طی سه مرحله انجام خواهد شد و مرحله نخست آن پایان و مرحله دوم نیز آغاز شده است.

فتحی با بیان اینکه در خزانه تولید نهال در سال ۹۷ بیش از ۲۰۰ هزار نهال ریشه ای تاغ و کلمو و عجوه و ۱۴ هزار نهال گلدانی تاغ و آتریپلکس کاشت شده است، بیان کرد: ۵۰ درصد این نهال ها از گونه های تاغ و ۵۰ درصد نیز آتریپلکس هستند.

وی اضافه کرد: در پروژه نهالکاری سال ۹۶ تراکم گونه ها ی کاشت شده بین ۲۰۰ تا ۲۰۵ اصله نهال در هکتار با سبزینگی ۸۶ درصد انجام شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی سربیشه، احیا مراتع فقیر و تخریب شده، تقویت پوشش گیاهی در منطقه و در نتیجه جلوگیری از فرسایش خاک و بیابان زایی را از جمله اهداف اجرای این پروژه عنوان کرد.

فتحی یادآور شد: تاغ و آتریپلکس از گونه های مقاوم به شوری و خشکی هستند که در چند دهه اخیر، به طور وسیع در عملیات مقابله با بیابان زایی و احیای مراتع خشک و نیمه خشک در ایران کاشته شده‌اند.

کد خبر 4666400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha