رستمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بخش عمده وظایف اداره کل آموزش و فنی و حرفه ای استان بر حسب دستور سازمان و دستورالعمل ابلاغی استانداری در خصوص همکاری با آموزش و پرورش و شهرداری ارایه آموزش های مهارتی در قالب طرح اوقات فراغت برای دانش آموزان و دانشجویان یا سنین زیر ۳۰ سال در مدارس می باشد که دغدغه آموزش آنها همواره مد نظر بوده است.
معاون آموزش و پژوهش اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی افزود: سعی شده است از منابع اعتباری استان در بحث اوقات فراغت استفاده شود و به همکاری سایر دستگاه های اجرایی در این خصوص نیاز داریم.
رستمی تاکید کرد: رسالت مرکز آموزش فنی و حرفه ای ارایه آموزش های لازم مهارتی است. هنگامی که دستگاهی برگزاری دوره خاصی ای را مطالبه می کند با توجه به کمبود منابع و نیروی انسانی، انجام درخواست مورد نظر نهادها برای این سازمان امکان پذیر نیست.
معاون آموزش و پژوهش اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی افزود: با توجه به عدم امکان جذب مربی حق التدریس در اداره کل فنی و حرفه ای استان، از تمامی کارکنان رسمی دستگاه دولتی دارای مهارت درخواست می شود به مراکز فنی و حرفه ای مراجعه کنند تا نام آنها به عنوان مربی بدون هزینه در سامانه ثبت شود و بتوان از این ظرفیت در بحث ارائه آموزش های مهارتی استفاده کرد. متعاقباً اداره کل برای ساماندهی، ثبت پورتال، صدور گواهینامه و برگزاری آزمون اقدام می کند.
رستمی در ارتباط با طرح مهارت آموزی خانه به خانه عنوان کرد: طرح خانه به خانه عنوان طرحی است که با استقرار کانکس های آموزشی و سیار در محله های اراک برای خانم های خانه دار دوره های آموزشی کوتاه مدت و فشرده برگزار می کند که این مهم مستلزم تامین اعتبار است.
معاون آموزش و پژوهش اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی افزود: با توجه به صورت جلسه امضا شده و موافقت مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری اگر تامین اعتباری به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان برای تجهیزکردن کانکس های مذکور صورت پذیرد، این طرح در سال جاری در اراک عملیاتی می شود.
نظر شما