به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی رضوی ظهر دوشنبه در اولین جلسه شهرستانی مجمع کانون کارآفرینان برتر استان مازندران با بیان اینکه بسیاری از دولتها در کشورهای مختلف برای پیشرفت اهداف خود دست یارای را به سوی بخش خصوصی دراز میکنند که کار درستی نیز است، ادامه داد: اما بسیاری دیگر از دولت اعتقادی به این موضوع ندارند و کشور ماجزو این مهم را پیش میگیرد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با انتقاد از افزایش تعداد چنین تشکلهایی، افزود: چندین تشکل مردم نهاد داریم و متأسفانه به جای تقویت یک تشکل، به دنبال افزایش این مهم هستیم.
وی با بیان اینکه خانه صنعت در استانها شکل گرفت و درکنار این موضوع اتاق بازرگانی هم شکل گرفت که تفاوتهایی نیز بین این دو وجود دارد، افزود: قبل از انقلاب سندیکای کامیون داران وجود داشت که برای حل مشکلات این مهم تنها یک مرجع تصمیم گیر مشکلات بود اما سال گذشته شاهد با افزایش قیمت لاستیک کامیون، دولت به دنبال یک نماینده از کامیون داران بود که موضوع را حل کند و هیچ کسی پیدا نمیشد.
رضوی با طرح سوالی که تفاوت این مجمع با دیگر تشکلها و چه وجه تمایزی وجود دارد؟، ادامه داد: به جای تشکل جدید، باید به دنبال تقویت تشکلهای قبلی باشیم و چه کار خاصی با مجمع جدید انجام میشود که با ان تشکل قبلی نمیتوان انجام داد.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد اینچنین تشکلها و رشد این مهم به نفع بخش خصوصی نیست، افزود: اصل موضوعات را اعتقاد داریم اما ضعف بزرگ صنعت استان این است که صنعت ما بالغ نیست.
واحدهای صنعتی موروثی اداره میشوند
رضوی با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای صنعتی موروثی اداره میشوند به نوعی واحدها از شخصی به شخص دیگر ارث میرسد، افزود: فضای کلانتر شکل گرفته و وقتی بستری وجود دارد چرا باید یک تشکل جدید اضافه شود.
مسعود نیکپور مدیر یکی از واحدهای صنعتی استان در این جلسه با بیان اینکه از خیلی وقت گذشته راه را بی راهه میرویم، ادامه داد: باید به دنبال این باشیم که صنعت ما به چه چیزی نیاز دارد.
نیکپور با اشاره به اینکه فضای بسیار خوبی وجود دارد و باید از آن استفاده کرد، افزود آموزش جایگاهی در بین صنعت وجود ندارد و باید از استفاده کرد
وی با بیان اینکه شعار دادن بسیار راحت است ولی عمل نمیشود افزود: صدای شکستن صنایع را بشنوید و کار عملی برای حمایت از آن انجام نشد اما بیشتر کار نوشتاری صورت میگیرد.
کامران اصغری مدیرکل تعاون مازندران نیز با اشاره به اینکه میتوان با برنامه ریزی و نیاز جامعه آن را آموزش داد، افزود: کارآفرینی آموزش ایده است و امروزه مشاغل ما نو پا و استارت آپی شدند که باید حمایت شوند.
وی اظهار کرد بین کارآفرین و کارفرما یک سری فاصله وجود دارد و به تبدیل ایده به عمل نیازمندیم تشکلها را به مسیری سوق دهیم که به نقطه مشترک برسیم.
نظر شما