به گزارش خبرگزاری مهر، محمد توانایی به تبیین عملکرد بخش درمان پرداخت و اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی از دو طریق مستقیم و غیر مستقیم به بیمه شدگان خدمات درمانی مورد نیاز را ارائه میکند.
وی افزود: درمان مستقیم شیوهای از درمان بیمه شدگان تأمین اجتماعی است که در آن بیمه شدهای که دارای دفترچه درمانی معتبر است به یکی از بیمارستانها و یا مراکز بهداشتی درمانی متعلق به این سازمان که قریب به ۷۰ بیمارستان است، مراجعه و خدمات درمانی و پزشکی مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت میکند.
وی افزود: بیمه شدگان تأمین اجتماعی از حوزه درمان مستقیم سازمان استقبال زیادی میکنند از این رو که این مراکز را متعلق به خود میدانند و هیچ گونه هزینهای پرداخت نمیکنند.
توانایی اظهار داشت: درمان غیرمستقیم نیز شیوهای است که در آن بیمه شده تأمین اجتماعی از خدمات درمانی بیمارستانها و مراکز طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد در بخش دولتی و خصوصی استفاده میکند.
وی ادامه داد: چنانچه بیمه شده به مراکز درمانی طرف قرارداد تأمین اجتماعی مراجعه کند، تنها فرانشیز هزینههای درمانی را میپردازد اما در مراجعه به مراکز غیرطرف قرارداد، باید کل هزینههای درمانی را خود پرداخت کند و دفاتر اسناد پزشکی تأمین اجتماعی، بخشی از هزینههای درمانی بیمه شده را به وی بازپرداخت میکنند.
توانایی گفت: طی هفته تأمین اجتماعی امسال، تعداد ۵ درمانگاه در ادامه روند گسترش درمان مستقیم در شهرستانهای کامیاران، خوانسار، بانه، جوانرود و پاوه افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در مراکز درمانی تأمین اجتماعی ارتقا سطح نیز داشته ایم و ۱۰ مورد ام. آر. آی و سی. تی. اسکن تا پایان سال اضافه خواهد شد.
سرپرست درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: در ارائه خدمات در شأن بیمه شدگان باید نگاه رو به جلو داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر تلاش میشود خدماتی که به بیمه شدگان تأمین اجتماعی ارائه میشود، بر بستر الکترونیک باشد.
توانایی ادامه داد: خدمات الکترونیکی مزایای بسیار زیادی برای بیمه شدگان دارد و از موازی کاریها در بخش درمان جلوگیری میکند.
نظر شما