۲۴ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۴۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان:

قیمت مرغ در کرمان باید به قیمت استان های همجوار برسد

قیمت مرغ در کرمان باید به قیمت استان های همجوار برسد

کرمان - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کرمان گفت: قیمت مرغ در کرمان باید به قیمت استان های همجوار برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی دهقان عصر دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: نامه ای که در سال گذشته دولت زده مبنی بر اینکه قیمت ها نباید بیش از ۱۰ درصد افزایش پیدا کند و این در حالی است که ستاد تنظیم بازار کشور ۳۸ درصد قیمت سیمان را افزایش داد.

وی با بیان این مطلب که برخی از واحدهای نظارتی مطالبه کردند که چرا قیمت شن و ماسه در حد ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است، عنوان داشت: در دو سال گذشته چند تولیدکننده شن و ماسه در استان ورشکسته شدند، سایر تولید کنندگان نیز با مشکلات زیادی روبرو هستند لذا در صورتی که شن و ماسه در استان تولید نشود عمران استان متوقف می شود لذا نمی شود تنها به ۱۰ درصد اکتفا کرد چرا که تولید کنندگان کنار می کشند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کرمان با اشاره به اینکه اگر تورم وجود دارد در همه قسمت ها وجود دارد، اظهار داشت: ما می توانیم یک ستاد تنظیم بازار ملی برای استان برگزار کنیم و در آنجا مشکلات مرتفع شود.

وی ادامه داد: در بحث شن و ماسه ستاد تنظیم بازار قیمتی اعلام نکرده است اما کارشناسان صمت و اتحادیه در یک قیمت به توافق رسیدند همچنین ستاد تنطیم بازار ملی نمی تواند برخی کالاها که بومی هستند را یک نرخ کلی اعلام کند.

دهقان با بیان این مطلب که در ستاد تنظیم بازار ملی مخصوص استان کرمان قیمت برخی اقلام همانند شن و ماسه مطرح و مصوبه می گیریم، تصریح کرد: استانداردهای لازم برای یک متر بتن مکعب برای سیمان را باید رعایت کرد در نتیجه برای هر متر مکعب بتن ۱۵۸ هزار تومان قیمت تمام شده احتساب می شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کرمان عنوان داشت: ۱۰ درصد افزایش قیمت شن و ماسه عملیاتی نیست از طرف دیگر دولت برای برخی کالاهای خاص ۱۰ درصد افزایش قیمت اعمال می کند.

وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ باید به قیمت استان های همجوار برسد، ادامه داد: ستاد تنظیم بازار قیمتی را در این زمینه عنوان نمی کند چرا که قیمت باید بر اساس عرضه و تقاضا تنظیم بشود و چنانچه قیمت نامتعارفی ایجاد شود جلوی صادرات گرفته می شود.

دهقان با بیان این مطلب که سه هزار و ۵۰۰ تن شکر در حال حاضر در اختیار ما است، افزود: باید از ستاد مرکزی تقاضا کنیم که ۲ هزار تن به نسبت سرانه جمعیت در استان بین خانوارها توزیع شود از طرف دیگر این شکر برای تعادل بخشی است.

کد خبر 4667587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha