۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۳

با شعار «آینده مشترک ما، ترویج رفاه مشترک برای همه»؛

لینداو میزبان نمایندگان ادیان جهان می‌شود

لینداو میزبان نمایندگان ادیان جهان می‌شود

شهر لینداو در بخش شرقی دریاچه کنستانس آلمان میزبان دهمین دوره کنفرانس جهانی «ادیان برای صلح» می‌شود. این کنفرانس با شعار «آینده مشترک ما، ترویج رفاه مشترک برای همه» برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهر لینداو در بخش شرقی دریاچه کنستانس آلمان میزبان دهمین دوره کنفرانس جهانی «ادیان برای صلح» می‌شود. این کنفرانس با شعار «آینده مشترک ما، ترویج رفاه مشترک برای همه» برگزار خواهد شد.

در دهه‌های اخیر، درگیری‌های خشونت‌آمیز، افراط‌گرایی و نقض حقوق بشر از چالش‌های اصلی جوامع بوده است. در این سال‌ها فاصله زیادی میان پیروان ادیان مختلف ایجاد شده و حتی ارتباطات در سطح جهان نیز بر اساس، سود تجاری و سیاسی شکل گرفته است. از این رو، کنفرانس جهانی «ادیان برای صلح» با هدف بررسی دلایل درگیری‌های خشونت‌آمیز و افراط‌گرایی از بیستم تا بیست و سوم ماه اوت سال جاری در شهر لینداو آلمان برگزار می‌شود. امسال انتظار می‌رود که بیش از ۹۰۰ نفر از نمایندگان و رهبران دینی از ۱۰۰ کشور جهان در این اجلاس شرکت کنند. اقدامات ادیان مختلف برای حل مشکلات جهانی، توسعه و ترویج یکپارچگی، حفاظت از زمین و مفهوم صلح و پرهیز از جنگ و منازعه از موضوعاتی است که در اجلاس پیش‌رو مورد بررسی قرار می‌گیرند.

«ادیان برای صلح» نام سازمان غیردولتی است که از سال ۱۹۷۳ در ایالات متحده امریکا ثبت شده است و در حال حاضر در ۹۰ کشور جهان فعالیت می‌کند. اعضای سازمان «ادیان برای صلح” هر پنج تا هفت سال، نشستی را برای بررسی چالش‌های معاصر، انتخاب مدیران جدید و همچنین توسعه ارتباطات مذهبی برگزار می‌کنند. هدف از برگزاری این کنفرانس، بررسی مسئولیت سیاسی و اجتماعی ادیان در ارتباط با صلح جهانی است.

اولریش اشنایدر مدیر عامل بنیاد گفت‌وگو برای صلح، درباره برگزاری کنفرانس امسال در لینداو گفت: «شهر لینداو به خاطر نزدیکی به دو کشور اتریش و سوییس موقعیت جغرافیایی خوبی دارد. این کشورها به دلیل وجود مراکز مهم بین‌المللی اهمیت زیادی برای همه ما دارند. علاوه بر این، لینداو به دلیل دور بدون از مراکز مهم مذهبی می‌تواند فرصت خوبی برای نمایندگان مذاهب مختلف ایجاد کند تا به دور از پیش‌داوری با یکدیگر به گفت‌وگو بپردازند.»

گونار استالست، رییس شورای جهانی ادیان برای صلح نیز گفت: «در بسیاری از نقاط جهان، مذاهب دلیل درگیری میان شهروندان است، این در حالی است ادیان می‌توانند به حل منازعات و گسترش صلح در جوامع کمک کنند.»

کد خبر 4668102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha