۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸

در کمیته برنامه ریزی فردوس مطرح شد؛

گلایه مدیران فردوس از اعتبارات قطره چکانی

گلایه مدیران فردوس از اعتبارات قطره چکانی

فردوس- فرماندار فردوس و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان نارضایتی خود را از اعتبارات امسال فردوس اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان فردوس که ظهر چهارشنبه با حضور کلیه مدیران و نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اعتبارات امسال شهرستان فردوس از سرجمع اعتبارات توازن، تملک دارایی و ۳ درصد نفت ۲۵ میلیارد و ۷۹ میلیون تومان اعلام شد.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی فردوس با اعلام این مطلب افزود: اعتبارات سال گذشته فردوس ۲۰ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان بوده که امسال رشد ۵ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

رضایی به تفکیک، اعتبار هر یک از دستگاه‌های اجرایی را اعلام که آموزش و پرورش با یک میلیارد و۹۲۰ میلیون تومان بیشترین اعتبار را به خود اختصاص داد.

آب، اولویت اول فردوس

فرماندار فردوس در این جلسه بحث آب را اولویت مهم شهرستان برشمرد و گفت: پروژه‌های نیمه تمام، مصوبات سفر استاندار، فرستنده‌های دیجیتال روستایی و راه‌های روستایی اولویت‌های بعدی بودجه امسال فردوس است.

میرزایی در پاسخ به گلایه مدیران شهرستان فردوس از میزان کم اعتبارات دستگاه‌های تحت مدیریتشان گفت: اینجانب نیز به عنوان فرماندار از اعتبارات امسال ناراضی هستم ولی باید محدودیت‌های دولت و شرایط فعلی کشور را نیز درک کنیم.

برگشت اعتبارات پذیرفتی نیست

وی خطاب به مدیران فردوس گفت: تمام تلاش شما باید جذب اعتبارات ابلاغی و عدم برگشت آن باشد تا در آخر سال مالی حرفی برای گفتن داشته باشید و به هیچ عنوان پذیرفته نیست یک ریال از ارگانی برگشت بخورد.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز در همان ابتدای صحبت خود به طور جد از مدیران خواست برای چانه زنی در بخش اعتبارات ملی به تهران سفر کنند تا با همراهی وی بتوان بودجه بیشتری از مرکز گرفت.

امیرحسنخانی تصریح کرد: تمام تلاش ما گرفتن ردیف اعتبار ملی جداگانه برای پروژه بهینه سازی آب قنات جهانی بلده برای سال آینده است.

وی تاکید کرد: منابع طبیعی و آبخیزداری و جهاد کشاورزی در بخش پروژه‌های آبخوان داری و آبیاری نوین به لحاظ اعتباری محدودیتی ندارند و باید از این فرصت بیشترین استفاده را ببرند.

انتقاد از روند طولانی مجوزها

امیرحسنخانی با انتقاد از اینکه برخی مجوزها حتی در داخل شهرستان فردوس روند طولانی را طی می‌کند گفت: به عنوان نمونه برای تحویل یک زمین از طرف راه و شهرسازی به هلال احمر یک سال و ۴ ماه زمان برد که باید چاره اندیشی شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گریزی نیز به طولانی شدن فرودگاه فردوس زد و گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان برای پنج فرودگاه کشور از جمله فردوس اختصاص یافته و با توجه به اینکه هنوز برخی از آنها حتی زمین ندارد و فرودگاه فردوس مراحل پایانی خود را طی می‌کند امیدواریم اعتباری بیشتری بتوانیم برای تکمیل آن بگیریم.

وی البته به این نقص پروژه نیز اشاره کرد که باید طول فرودگاه فردوس از ۲ هزار و ۲۰۰ متر فعلی به ۳ هزار متر افزایش یابد تا قابلیت نشست و برخاست هواپیما را پیدا کند.

نباید سرانه اعتبار شهروند فردوسی برای مسافران هزینه شود

وی با انتقاد از اینکه سرانه اعتبارات شهروندان فردوسی صرفه مسافران می‌شود تاکید کرد: قرار گرفتن شهرستان فردوس در مسیر عبور میلیون‌ها مسافر و زائر امام هشتم می‌طلبد تا این موضوع مهم در اعتبارات سالانه دیده شود ولی در شرایط فعلی از اعتباری که باید صرف خدمات رسانی به شهروندان فردوسی شود برای مسافران هزینه می‌شود که اشکال شرعی و باید اصلاح شود.

امیرحسنخانی برای پیگیری اعتبارات و ادامه کار پروژه فاضلاب فردوس تاکید و افزود: باید این پروژه به مرحله‌ای برسد که قابل واگذاری به بخش خصوصی باشد.

پیگیری اورژانس منطقه عشایری و گردشگری طاهرآباد با توجه به اینکه در این منطقه گردشگران زیادی نیز تردد می‌کنند و گرفتن ردیف اعتباری جهت اصلح شبکه فرسوده شهری تحت عنوان تنش آبی از وزارت نیرو از دیگر مسائلی بود که امیرحسنخانی آنها را مطرح کرد.

وی همچنین از اینکه ساختمان فرمانداری فردوس در شأن این شهرستان نیز انتقاد و خواستار ۱۰ هزار متر زمین از طرف اداره و شهرسازی برای این امر شد که مقرر شد موضوع زمین توسط راه و شهرسازی پیگیری شود.

کد خبر 4669442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
      0 0
      آقای امیرحسنخانی فردوس، خراسان جنوبی نیاز به مدیران کاربلد دارد