به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالله فاتحی ظهر امروز پنجشنبه در نشست هم اندیشی با خبرنگاران استان کردستان، اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بیشتر جرایمی که در کردستان رخ میدهد جرایم خردی هستند که به دلیل عدم آگاهی مردم از نحوه نگهداری از اموال اتفاق میافتد.
وی افزود: اگر بتوان هشدارهای پلیس را به طور مناسب به شهروندان انتقال داد میداد از وقوع بسیاری از جرایم جلوگیری کرد و در این راستا رسانههایی مانند خبرگزاریها که در فضای مجازی فعالیت دارند میتوانند به خوبی این هشدارها را به مردم اطلاع دهند چرا که امروزه مردم کمتر تلویزیون میبینند و یا رسانههای مکتوب را مطالعه میکنند.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان ادامه داد: جامعه امروز ما نیاز به آرامش و امید دادن دارد تا در این شرایط متشنج و التهاب آور اجتماعی بتوان باز هم نشاط اجتماعی را بازگرداند.
سرهنگ فاتحی یادآور شد: خوشبختانه در این مسیر رسانههای گروهی کردستان همسو با پلیس هستند و در راستای تزریق آرامش به مردم اقدامات اثرگذاری را انجام داده اند و به دور از ایجاد تشویش و دلهره در جامعه رسالت خود را به خوبی انجام میدهند.
وی با بیان اینکه برخی شیطنتها نیز در فضای مجازی رقم میخورد و شایعات مختلف در جامعه می پیچد، بیان کرد: رسانههای رسمی بهترین فضا برای اطلاع رسانی دقیق و شفاف به مردم هستند و مردم نباید مطالب و شایعاتی که در فضای مجازی میشنوند را به رسمیت بشناسند.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان در ادامه گفت: پلیس نیز در راستای رسالت خود با ارائه آموزشهای همگانی همواره در راه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و جلوگیری از جرایم مختلف در تلاش است.
سرهنگ فاتحی اظهار داشت: آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و بدحجابی امروزه به یک دغدغه جدید اجتماعی تبدیل شده اند که برای کنترل و پیشگیری از وقوع آنها این معاونت برنامههای خاصی را انجام میدهد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تا امروز بیش از ۲۰۰ کارگاه آموزشی در جامعه هدف مانند مدارس، دانشگاهها، مهدکودکها، مساجد و ادارات با موضوعات مختلف برگزار شده که میتواند در پیشگیری از بسیاری از آسیبهای اجتماعی اثرگذار باشد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان ادامه داد: در این راستا تا امروز بیش از هشت هزار نفر از خدمات این کارگاههای آموزشی بهره برده اند و پنج هزار بسته آموزشی نیز در سطح جامعه هدف توزیع شده است تا شهروندان بیشتر با روشهای پیشگری و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی آشنا شوند.
سرهنگ فاتحی در ادامه سخنان خود به بخش دیگری از خدمات معاونت اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر مرکز مشاوره آرامش معاونت اجتماعی کردستان در محل جدید دایر شده که در طول سال به مراجعه کنندگان مختلف در موضوعات گوناگون خدمات مشاورهای را به صورت رایگان ارائه میدهد.
وی بیان کرد: در حال حاضر این مرکز به خیابان فلسطین روبروی فرمانداری سنندج منتقل شده که شهروندان میتوانند علاوه بر مراجعه حضوری با برقراری تماس تلفنی از طریق شماره ۲۱۸۲۳۴۰۰ در خصوص مشکلات خود مشاوره دریافت کنند.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان گفت: بر اساس آمارهای موجود از ابتدای سال جاری تا کنون هزار و ۹۵۰ مورد مراجعه کننده به این مرکز مراجعه کرده اند که این تعداد در سال گذشته هزار و ۹۱۲ مورد بود و رشد دو درصدی داشته است.
سرهنگ فاتحی اظهار داشت: از این تعداد مراجعه کننده نیز هزار و ۷۵۵ مورد آن منجر به مصالحه و درمان شده که ۹۰ درصد پروندههای متشکله را تشکیل میدهد.
وی افزود: این میزان در سال گذشته هزار و ۷۰۱ مورد بود که نشان میدهد ۸۷ درصد پروندهها منجر به مصالحه و درمان شده و در این زمینه نیز رشد سه درصدی را شاهد هستیم.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کردستان ادامه داد: متأسفانه بیشتر این پروندههای به دلیل اختلافات خانوادگی تشکیل شده که با پیگیری و مشاورههایی که به خانوادهها ارائه شده توانسته ایم از بسیاری از آسیبهای اجتماعی که ممکن است در آینده خانواده و یا فرزندان انان با آن مواجه شوند جلوگیری کنیم.
سرهنگ فاتحی یادآور شد: امروز پلیس علاوه بر وظیفه ذاتی خود که برقراری نظم و امنیت در جامعه است بخشی از فعالیتهای خود را به سمت فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی سوق داده که میتواند در پیشگری از آسیبهای اجتماعی و یا جلوگیری از جرایم احتمالی اثر گذار باشد.
نظر شما