به گزارش خبرنگار مهر، عیسی گوهری شامگاه شنبه در نشست شورای پیشگیری از تصادفات در شهرستان قروه با حضور مدیر کل راهداری کردستان با بیان اینکه ده سال است هر موقع از بلوار غدیر خم رد میشوم خجالت می کشم، به انتقاد از احداث راههای نادرست بدون در نظر گرفتن تبعات آن پرداخت.
به گفته وی در سال ۹۷ تعداد متوفیان برون شهری در اثر تصادفات در قروه ۵۰ نفر بوده و ۵۵ درصد از افراد فوت شده مربوط به محور سنندج- همدان، قروه- همدان و قروه- سنندج به تعداد ۲۶ نفر ثبت شده است.
در واقع مطابق اظهارات گوهری این محورها به خصوص محور قروه- همدان زمانی که ساخته شدند شرایط تحمیلی آن به نحوی بود که بعد از زیربار بردن مسیر، بلافاصله پس از چند ماه تخریب گردید و گرچه مرمت و بازسازی میشوند اما همچنان مشکل دارند.
تمامی این مشکلات در حالی است که آمارها در سال جاری نشان از افزایش تصادفات در قروه دارند. به طوری که رئیس پلیس راه کردستان تعداد کشته شدگان تصادف در سه ماهه سال جاری در قروه را ۱۱ نفر دانست که نسبت به مدت مشابه سال قبل به تعداد ۵ نفر با افزایش ۱۲۰ درصدی همراه بوده است.
همچنین عیسی گوهری مسیرهای پرخطر دیگری را همانند دلبران نیازمند توجه دانست و از عبور وسایل نقلیه سنگین که حامل بار معادن هستند در راه کم عرض دلبران گفت.
وی مانعی مانند نبود اعتبار را پیش رو کشید و معتقد بود اگر واقعاً میخواهیم راه درست شود باید اعتبارات تخصیص یابد چرا که هرچه پیگیری میکنیم میگویند اعتباری نیست و تا هزینه نشود نمیتوان انتظار بهبود وضعیت را داشت.
گوهری در ادامه گریزی به بحث شهرداری و شرکت برق داشت و خطاب به شهردار گفت که اینکه شهرداری خود را کنار میکشد و میگوید به من مربوط نیست! سوال اینجاست پس به چه کسی مربوط است؟ شهرداری دو شهرک در محور قروه- سنندج دارد و اگر در این زمینه دخیل نیست پس برای ورودیهای این دو منطقه که جواز دارند و عوارض هم میپردازند چه میکند؟ اگر شهرداری عوارض میگیرد آن را چگونه هزینه میکند؟
وی با اشاره به محور میدان سریش آباد به سمت اداره راه از وضعیت بسیار نامناسب این مسیر به شدت انتقاد کرد و افزود: این محور واقعاً مشخص نیست راه است، خیابان است، جاده است یا بیابان! دریغ از یک نشانه اصولی!
نظر شما