به گزارش خبرنگار مهر، مریم جلیلی مقدم بعد از ظهر دوشنبه در کارگاه آموزشی اصول و روشهای نمونه برداری از محمولههای وارداتی و صادراتی در سرعین افزود: این مراکز تلاش میکنند از انتقال آفات امراض به داخل و خارج کشور جلوگیری میکنند.
به گفته وی اهمیت قرنطینه محصولات کشاورزی به اندازهای در گستره جهانی دارای ارزش و اهمیت است که سال ۲۰۲۰ میلادی به نام سال جهانی قرنطینه و بهداشت گیاهی نامگذاری شده است.
مدیرکل دفتر قرنطینه گیاهی سازمان حفظ نباتات کشور ادامه داد: به همین دلیل وزیران کشاورزی کشورهای عضو فائو سازمان ملل گزارشی را در مورد مسائل قرنطینهای و اقدامات انجام یافته در این خصوص در نشست رم ایتالیا ارائه خواهند کرد.
وی با بیان اینکه شهر رم ایتالیا مقر سازمان خواروبار جهانی است، متذکر شد: بزرگترین و مهمترین تصمیمات در حوزه امنیت غذایی دنیا در این سازمان گرفته میشود.
جلیلی مقدم با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی اصول و روشهای نمونه برداری از محمولههای وارداتی و صادراتی در سرعین تاکید کرد که این کارگاه با محوریت تشریح مباحث قانونی حفظ نباتات و کنوانسیون بین المللی حفظ نباتات برگزار میشود.
وی یادآور شد: هدف اساسی قرنطینه هم جلوگیری از ورود، انتشار و استقرار آفات قرنطینه خارجی بوده و در مورد آفات قرنطینه داخلی کنترل و محدود کردن مناطق آلوده و در نهایت ریشه کن کردن آفات قرنطینهای میباشد.
مدیرکل دفتر قرنطینه گیاهی سازمان حفظ نباتات کشور بیان داشت: البته در اکثر استانهای کشورعمده فعالیتهای این سازمان مربوط به قرنطینه داخلی است.
نظر شما