سرهنگ سید مجتبی اشرفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروزه با افزایش لحظهای فناوری در حوزههای مختلف بهویژه در حوزه فضای مجازی و رسانهها از یک طرف و عدم بهرهمندی عموم مردم از دانش و مهارتهای زندگی جهت سازگاری خود و اطرافیان از سوی دیگر موجب شده تا آسیبهای فردی، خانوادگی و اجتماعی منجر به ایجاد فضای اضطراب در جامعه شود.
وی ادامه داد: ارتقا سطح این آموزشها موجب پیشگیری از وقوع جرایم و آسیبها در جامعه میشود و در این راستا نقش مراکز مشاوره را در پیشگیری از آسیبهای روانی و اجتماعی مهم است.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه در ۳ ماهه نخست سال جاری بیش از یک هزار و ۴۹۰ پرونده به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتریها در سطح استان ارجاع شده است، خاطر نشان کرد: ۸۱ درصد پروندههای ارجاعی به دوایر مددکاری کلانتریها با تلاش مشاوران و مددکاران منجر به مصالحه شده است.
این مقام انتظامی بیان کرد: بیشتر پروندههای مصالحه شده در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریها مشکلات خانوادگی با ۳۹ درصد با بیشترین فراوانی بوده که خدمات مشاوره رایگان در چندین جلسه به مراجعان ارائه شده است.
معاون هماهنگ کننده استان قزوین یادآور شد: ارائه خدمات مشاوره فعال در مناطق پرخطر و آموزش مهارتهای زندگی، نحوه حل مشکلات بین فردی و تعارضات خانوادگی در جهت کمک به پیشگیری از جرایم و افزایش اعتماد عمومی و جلب بسترهای مشارکتی یکی از ابزارهای مهم پلیس در حوزه مشاوره بوده به طوری که درطی ۳ ماهه سال جاری تعداد ۴۷ جلسه آموزشی در سطح جوامع هدف (مدارس-مساجد و کانونهای فرهنگی) برگزار و در مجموع تعداد بیش از ۲ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
سرهنگ اشرفی با اشاره به اینکه مرکز مشاوره آرامش و دوایر مددکاری کلانتریها در زمینههای مختلف روان شناختی، خانوادگی، فردی، حقوقی، انتظامی و غیره همه روزه در ساعات اداری به مراجعان خدمات ارائه میکنند. شهروندان در صورت نیاز به خدمات مشاوره میتوانند با به مراجعه مرکز مشاوره و یا دوایر مددکاری کلانتریها و یا با شماره تلفن ۲۱۸۲۱۱۷۱ تماس و از خدمات رایگان مشاوره پلیس بهره مند شوند.
نظر شما