۳ مرداد ۱۳۹۸، ۹:۴۷

مدیر امور سرمایه گذاری جهاد کشاورزی خراسان جنوبی:

سالانه ۲۵۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی سرمایه گذاری شده است

سالانه ۲۵۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی سرمایه گذاری شده است

بیرجند- مدیر امور سرمایه گذاری جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: سالانه ۲۵۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی خراسان جنوبی طی سه سال گذشته سرمایه گذاری شده است.

مهدی بهدانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بخشی از تسهیلات قابل پرداخت در بخش کشاورزی در سه ماهه نخست سال ۹۸ از منابع بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۷ درباره برنامه تولید و اشتغال وزارت جهاد کشاورزی بوده است.

مدیر امور سرمایه‌گذاری جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: از این محل ۳۱ میلیارد تومان تسهیلات در مرحله اول برای محصولات گلخانه‌ای ابلاغ شد که تا الان ۱۵۰ طرح با مبلغ حدود ۱۹ میلیارد تومان در این حوزه شناسایی و به بانک عامل از طریق کارگروه مربوطه برای پرداخت وام ارسال شد.

بهدانی ادامه داد: در هفته جاری نیز ۳۰ میلیارد تومان دیگر تسهیلات از محل تبصره ۱۸ برای بحث‌های شیلات، آبزیان، گیاهان دارویی و زعفران ابلاغ شد که البته هنوز طرحی به سیستم بانکی معرفی نشده است.

وی افزود: علاوه بر این‌ها ردیف اعتباری برای خط توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی را داریم که اگر واحدهای تولیدی کشاورزی بخواهند در مسیر مکانیزه شدن قدم بردارند می‌توانند از این اعتبارات استفاده کنند.

بروکراسی اداری و کمبود مشوق های سرمایه گذاری

مدیر امور سرمایه‌گذاری جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ بند الف ۷ درصد و با بازپرداخت پنج ساله و تسهیلات خط توسعه مکانیزاسیون نیز ۱۵ درصد و با بازپرداخت پنج ساله است.

بهدانی اظهار کرد: در سه سال گذشته به طور متوسط در هر سال ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در خراسان‌جنوبی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: بیشتر سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری در خراسان‌جنوبی در بحث دام و طیور است که علت آن را باید قطب بودن خراسان جنوبی در کشور در محصولات دام و طیور از گذشته دانست.

مدیر امور سرمایه‌گذاری با اشاره به اینکه به علت زیاد بودن واحدهای مرغداری پرداخت تسهیلات در بخش مرغداری‌ها (مرغ گوشتی و مرغ تخم‌گذار) در استان ممنوع شده است، ادامه داد: اولویت جهاد کشاورزی برای سرمایه‌گذاری ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خراسان‌جنوبی چون تولید محصولات گلخانه‌ای است.

بهدانی یادآور شد: بروکراسی اداری به ویژه در مؤسسات مالی و سیستم‌های بانکی، محدودیت‌های اقلیمی نسبت به برخی از استان‌های کشور، کم بودن مشوق‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین موانع گسترش سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در خراسان‌جنوبی است.

کد خبر 4675887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha