به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه ساماندهی حفاظت فیزیکی و پیشگیری از غرق شدگی در سدهای استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: با توجه به افزایش آمار غرق شدگی در استان این جلسه تشکیل شده است چرا که در مقابل جان انسانها مسئول هستیم.
وی ادامه داد: وظیفه قانونی و وجدانی ما صیانت از جان انسانها است و به منظور جلوگیری از غرق شدگی باید از تمام منابع و امکانات برای اطلاع رسانی بیشتر در مناطق شنا ممنوع استفاده کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: فرمانداران باید بررسی کنند چگونه میتوانند در شهرستانها برای جلوگیری از شنای افراد در سدها، بندها و کانالها اطلاع رسانی کنند.
اکرمی افزود: نوع اطلاع رسانی در مناطق شنا ممنوع ناقص است، باید حرفه ای باشد، یعنی در تابلویی که در منطقه زده میشود تنها به نوشتن کلمه شنا ممنوع بسنده نشود زیرا با انجام این کار فردی به حرف ما گوش نخواهد داد. در این راستا سازمان مدیریت بحران یک متن استاندارد با استفاده از نظرات کارشناسی، نجات غریق، اداره کل ورزش و جوانان و شرکت آب منطقهای تهیه کند تا بازدارنده باشد و متن مذکور در ۱۲ فرمانداری اعلام و از طریق دهیاران و بخشداران دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: به منظور جلوگیری از غرق شدگی افراد سدها، بندها و رودخانههای استان باید ایمن سازی شوند و فرمانداران با همکاری اداره کل مدیریت بحران در شهرستانها باید مناطقی که احتمال غرق شدگی مردم وجود دارد را ایمن سازی کنند.
اکرمی اظهار کرد: هنگامی که به نیاز واقعی مردم پاسخ داده نشود آنها برای خود تصمیم میگیرند، در فصل تابستان با وجود گرمای هوا مردم تمایل به شنا دارند در این راستا میبایست جایگزینهای استاندارد برای آنها از قبیل استخر در نظر گرفته شود.
وی گفت: فرمانداران گزینههایی که برای محل شنای جوانان و مردم در نظر دارند را معرفی کنند. صدا و سیما به استناد دستورالعمل مدیریت بحران رئیس کارگروه تخصصی اطلاع رسانی است و موظف است حتماً کلیپهای مربوط به غرق شدگی تهیه شده از سوی مدیریت بحران را به طور مستمر در فصل تابستان پخش کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: صدا و سیما باید خبرهای حوادث غرق شدگی را به مردم اعلام کند تا هشداری برای آنها باشد.
نظر شما