به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدیمقدم بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار داشت: یکی از نقاط قوت و پتانسیل استان حوزههای آبخیز و منابع طبیعی بکر همچون جنگلها و گیاهان دارویی است.
وی افزود: مقوله آبخیزداری در خشکسالی و ترسالی مثمر است که با وجود تخصیص اعتبارات در سال جاری اما همچنان این اعتبارات کافی نبوده و باید به این مهم اعتبارات بیشتری تخصیص داده شود.
محمدیمقدم در خصوص دشت شهرکرد، گفت: هدایت نزولات آسمانی به سمت مرغزار شهرکرد موجب احیای پوشش گیاهی، کنترل ریزگرد داخلی و کنترل فرونشست ۵۶ سانتی متری فعلی دشت خواهد شد که این پروژه نیازمند پنج میلیارد تومان اعتبار است.
وی بیان کرد: پروژه احداث سدخاکی امام قیس بروجن که سه هزار و ۷۰۰ اراضی زیردست از آن بهره مند میشوند نیز نیازمند چهار میلیارد تومان اعتبار است.
محمدیمقدم با تاکید بر خشکیدگی جنگلها و زوال بلوط در استان، گفت: در شهرستانهای کیار، اردل و لردگان اعتبار ۱۰ میلیارد تومان برای مبارزه با این موارد نیاز است.
وی با اشاره آتش سوزی مراتع در سال جاری، بیان کرد: اعتبار لازم برای تهیه لوازم اطفای حریق ۱۰ میلیارد تومان برای ۱۰ شهرستان استان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: ساختمان حفاظتی شهرستان کوهرنگ نیز سه میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل نیاز دارد.
نظر شما