معاون علوم زیستی دفتر همکاری های فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : توجه معظم له به مسائل علمی، علاوه بر اینکه منشاء اثر شده است، سمت و سوی تحقیقات علمی کشور را نیز مشخص کرد و مسیر فعالیت ها علاوه بر نوآوری ها به سمت حل چالش های پیش روی کشور متمرکز شده است.
دکتر سید مجید معنوی یادآور شد: این مسئله در خصوص انرژی هسته ای نیز صادق است و همینطور که در سایر حوزه های تخصصی علوم توجه به نهضت نرم افزاری موجب تولید علم در فعالیت های پژوهشی شده، در عین حال جنبش علمی کشور را نیز به پیش برده است.
دکتر سیدمحسن نایب پور - مجری طرح تولید فرآورده های دارویی بیوتکنولوژی مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز جهش علمی کشور در بخش انرژی هسته ای را پیامد فعالیت های رو به جلوی علمی کشور دانست و گفت: دنیا فعالیت های علمی زیادی در زمینه انرژی هسته ای انجام داده است و ما نیز برای عقب نیافتدن از قافله علمی باید در این زمینه به رشد خود ادامه دهیم.
وی تأکید کرد: پیشرفت کشور در بخش هسته ای و جهش علمی در این زمینه از ارزش خاصی برخوردار است. همچنین تمامی بخش های علمی کشور نیز باید با همین سرعت و توجه به رشد خود ادامه دهند.
نایب پور خاطرنشان کرد: ایران در دو دهه اخیر پیشرفت زیادی داشته است اما هنوز در آغاز راه قرار دارد. خوشبختانه کشور ما چندان عقب نیست زیرا علوم جدید در دنیا به تازگی مورد توجه قرار گرفته اند. بنابراین می توان با برنامه ریزی منسجم در دهه آینده اختلاف زمانی خود را با دنیا کم کنیم.
نظر شما