به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر کردستان، محمدباقر محمدی با اشاره به حادثه خیزی استان کردستان و وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی، آمادگی نیروها و عوامل امدادی هلال احمراستان را از ضرورتها و اولویتهای اساسی عنوان کرد و گفت: برگزاری دورههای توان افزایی، عامل مهمی در زمینه حفظ روحیه و توان امدادی و آمادگی امدادگران برای پاسخگویی بهینه به حوادث احتمالی است.
وی تمرین کار گروهی را هدف دیگر برگزاری دوره توان افزایی تیمهای عملیاتی عنوان کرد و افزود: باتوجه به اینکه عملکرد مثبت و مناسب امدادی در ماموریتها مستلزم کار گروهی و تیمی و وجود هماهنگی لازم بین عوامل امدادی است، برگزاری دورههای توان افزایی موجب افزایش تعامل و هماهنگی بیش از پیش و آشنایی با شرح وظایف و مسئولیت پذیری خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان در ادامه به قابلیتهای ارزشمند بانوان نجاتگر جمعیت هلال احمراستان اشاره کرد و گفت مختلف اشاره کرد و ادامه داد: بانوان داوطلب و امدادگران خواهر آموزش دیده جمعیت هلال احمراستان در عملیاتها و حوادث استان همواره دارای نقش و جایگاه انکارناپذیری بوده اند و دوره توان افزایی مذکور با هدف ارتقاء آمادگی جسمانی و توانمندی بانوان نجاتگر برای حضور فعالتر و موثر تر در حوادث طبیعی و غیر طبیعی برگزار شد.
محمدی یادآور شد: بررسیهای متعددی در خصوص کوههای دارای قابلیت کوهپیمایی انجام شد که نهایتاً شهرستان مریوان بعنوان میزبان دوره و ارتفاعات فیلقوس آن شهرستان بمنظور صعود گروهی ۱۵۰ نفر از نجاتگران و امدادگران زن جمعیت هلال احمر استان انتخاب شد.
وی درباره تشریح مراحل انجام دوره توان افزایی بیان کرد: دوره توان افزایی در دو روز انجام شد که روز اول آن به پذیرش تیمهای اعزامی شعب تابعه جمعیت استان و اسکان اضطراری نیروهای عملیاتی و تغذیه اضطراری اختصاص یافت و روز دوم آن به صعود بانوان نجاتگر و امدادگر به ارتفاعات فیلقوس شهرستان مریوان و انجام چندین آیتم انساندوستانه اختصاص یافت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان نظم گروهی، عملکرد عوامل اجرایی و همچنین عملکرد تیمهای عملیاتی بانوان شعب تابعه جمعیت استان در دوره توان افزایی مذکور را مطلوب ارزیابی کرد و ابراز امیدواری کرد که تداوم و استمرار دورههای توان افزایی در جمعیت هلال احمر، باعث رشد و ارتقاء توان امدادی جمعیت هلال احمر در مقابله با حوادث احتمالی خواهد شد.
گفتنی است در فرود بانوان نجاتگر جمعیت هلال احمر استان از ارتفاعات فیلقوس شهرستان مریوان، تجمع بانوان نجاتگر در ساحل دریاچه زریبار و تشکیل حلقه نمادین در راستای حمایت از پاکیزگی محیط زیست و نه به آلودگی پلاستیکی بود.
بانوان نجاتگر شرگت کننده در دوره توان افزایی در جهت پاکسازی چهره زیبای دریاچه زریبار به جمع آوری زبالههای رها شده در اطراف دریاچه پرداخته و با تشکیل یک حلقه ۱۶۰ نفره در حضور اقشار مختلف مردم، حمایت خود از پاکیزگی محیط زیست و نیز مبارزه با آلودگی پلاستیکی اعلام داشتند.
آیتم پایانی دوره توان افزایی مذکور، پرواز نمادین پاراگلایدر بر فراز دریاچه زریبار و اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم هلال احمر در سورتهای پروازی بود که مایه هیجان و خرسندی حضار و تماشاگران حاضر را فراهم اورد.
نظر شما