به گزارش خبرنگار مهر، فخرالسادات خامسی هامانه امروز در نشست ساماندهی خدمات دستگاههای استان یزد برای افراد آسیبدیده اجتماعی با اشاره به نا آگاهیها و رفتارهای غلط و شیوههای برخوردی نادرستی که در مورد خودکشی وجود دارد، اظهار داشت: جدی نگرفتن تهدید به خودکشی فرزندان از طرف خانوادهها یک خطر جدی است.
وی عنوان کرد: خانوادهها باید تلاش کنند فضایی عاطفی در خانواده ایجاد کرده و از ایجاد فضای استرسزا، غیرحمایتی، پرمشاجره و سرد از نظر عاطفی در خانه اجتناب کنند.
خامسی هامانه تاکید کرد: به طور قطع ایجاد چنین فضایی، میزان اقدام به خودکشی در افرادی که افکار خودکشی دارند را کاهش خواهد داد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد، هماندیشی، همکاری و هماهنگی نهادهای اجتماعی استان در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله خودکشی را امری اساسی و ضروری برشمرد و بر داشتن برنامهای راهبردی و عملیاتی در این حوزه تاکید کرد.
خامسی هامانه همچنین مداخله جدی دانشگاه علوم پزشکی، انجام تحقیق در رابطه با علل و عوامل انجام خودکشی در استان، تقویت ساختار اورژانس اجتماعی، حضور و همکاری جدی صدا و سیما و رسانهها در مباحث آسیبهای اجتماعی، تولید محتوا برای استفاده از فرصت شبکههای اجتماعی برای بالا بردن سطح آگاهیهای اجتماعی را از ضروریات کاهش و رفع این معضل در استان دانست.
در این نشست دلایل ایجاد آسیبهای اجتماعی از جمله خودکشی و مشکلات پیش روی دستگاههای استان برای رسیدگی به این آسیبها مورد بررسی قرار گرفت.
ارائه گزارش آماری و تحلیلی از سوی دستگاهها، بررسی آئین نامه فوریتهای اجتماعی و روند رسیدگی به افراد در معرض خودکشی در استان و ارائه نظرات اصلاحی در این زمینه، در دستور کار قرار دادن پروژههای تحقیقاتی و برنامه عملیاتی کاهش و کنترل خودکشی با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه یزد و بهزیستی از جمله مصوبات نشست ساماندهی خدمات دستگاههای استان برای افراد آسیب دیده اجتماعی بود.
نظر شما