به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالواحد شریفی در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران به ملاقات های صورت گرفته از طریق ویدئو کنفرانس اشاره کرد و گفت : ملاقت های صورت گرفته از طریق ویدئو کنفرانس که از سال 84 شروع شد تا کنون در 27 استان انجام شده و 733 نفر با رئیس قوه قضائیه ملاقات و مشکلات خود را مطرح کرده اند .
وی در ارتباط با حجم ورودی پرونده ها در محاکم گفت : ازدحام پرونده ها و وجود 8 میلیون پرونده در یکسال برای کشوری با جمعیت 70 میلیون نشانگر این است که در بخش های دیگر ساختارها دچار اشکال است .
شریفی تصریح کرد : در حالی با ازدحام پرونده ها در محاکم مواجه هستیم که بخش اعظم جمعیت کشور نمی توانند وارد طرح دعوا شوند چراکه 40 درصد جمعیت کشور بین 1 تا 25 سال قرار دارند .
مدیر کل حوزه نظارت و پیگیری قوه قضائیه گفت : نمی توان درمورد ازدحام پرونده ها در محاکم ایراد را به قوه قضائیه وارد کرد بلکه باید گفت خارج از قوه قضائیه به وظایف خود عمل نمی کنند و باعث می شود مشکلات از خارج به قوه قضائیه تحمیل شود .
وی به 7 هزار ملاقات مردمی رئیس قوه قضائیه و تقاضای بسیار مردم برای دیدار با رئیس قوه قضائیه اشاره کرد و گفت : در حالی رئیس قوه قضائیه تا کنون 7 هزار ملاقات مردمی داشته اند که در طول یکسال فقط 8 میلیون پرونده رسیدگی شده و باید گفت مراجعات بسیار کمتر از حجم ورودی پرونده ها بوده است .
شریفی به دیدارهای شورای قضائی استانها با رئیس قوه قضائیه اشاره کرد و گفت : در سالهای گذشته رئیس قوه قضائیه در هر ماه با روسای دادگستری استانها جلسات مشترکی را داشته اند که به دنبال این امر بنا شده با دستور رئیس قوه قضائیه جلسات شورای قضائی استانها نیز در غالب ویدئو کنفرانس هر هفته برگزار شود .
مدیر کل حوزه نظارت و پیگیری قوه قضائیه به مدت زمان رسیدگی پرونده در حوزه نظارت و پیگیری قوه قضائیه از زمان تقاضا اشاره کرد و گفت: اخذ سازو کارهایی اندشیده شده از سوی رئیس قوه قضائیه در بکارگیری قضات با تجربه باعث شده تا از زمان مطرح شدن تقاضا از سوی فرد تا رسیدگی در حوزه و نظارت و اجرای دستور جدید رئیس قوه قضائیه 5/2 ماه زمان صرف می شود .
نظر شما