به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بدین ترتیب با بهره برداری از این طرح توسعه، مجموع ظرفیت تولیدی مجتمع صنعتی بافتینه و بافتسان به ۹۴۰۰۰ تن در سال خواهد رسید.
همچنین همگام با پیشرفت جهانی تکنولوژی، شرکت بافتسان نسبت به خرید جدیدترین فناوری روز دنیا رایکفیل RF۵ با ظرفیت ۲۳۰۰۰ تن در سال اقدام نموده است. تکنولوژی طرح توسعه این شرکت جدیدترین نسل ماشین آلات دنیا (RF۵) بوده که استفاده از سیستم های هوشمند کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی، راندمان ماشین و تعیین کیفیت پارچه از توانمندی این تکنولوژی می باشد.
خط تولید جدید شرکت بافتینه با ظرفیت ۱۵۰۰۰ تن در سال نیز با هدف افزایش ظرفیت تولید منسوجات چند لایه اسپان باند/ملت بلون در حال اجرا است.
این مجموعه صنعتی نیاز بالغ بر ۳۰۰۰ واحد تولیدی در صنایع پائین دستی از جمله صنایع پزشکی، بهداشتی(پوشک و نوار بهداشتی)، فیلتراسیون، کشاورزی، بسته بندی، مبلمان و .... را تامین می کند.
مجموع کل سرمایه گذاری ارزی مجتمع صنعتی بافتینه و بافتسان با احتساب طرحهای توسعه در دست اجرا بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار است.
با راه اندازی این طرح توسعه، کشور نه تنها بینیاز از واردات خواهد شد؛ بلکه به باشگاه صادرکنندگان نیز وارد شده و از ظرفیت مازاد خود در راستای افزایش ارزآوری استفاده خواهد کرد. هدف از طرح توسعه این مجتمع صنعتی، صرفا اضافه کردن ظرفیت تولید نبوده؛ بلکه به روزرسانی تکنولوژی و ارتقای کیفیت تولیدات نیز دنبال میشود.
رضا رحمانی وزیر صنعت و معدن و تجارت که برای پیگیری پیشرفت اجرای طرح توسعه مجتمع بافتینه و بافتسان و رفع مشکلات آن در شهرستان ملایر حضور پیدا کرده بود در پاسخ به هدف وزارتخانه از این بازدید اعلام کرد که وزارت صمت تمام تلاش خود را به کار بسته است تا مشکلات تولیدکنندگان فعال و موفق کشور از جمله تامین ارز برای واردات ماشین آلات خود را مرتفع و با پیگیری مداوم سعی می کند برنامه های توسعه در این مجتمع موعد تعیین شده آماده بهره برداری گردد.
نظر شما