به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا رسول زاده، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این راهدارخانه ها برای استقرار و ارایه خدمات بهتر در ایام مختلف سال به نیروهای راهداری و در مواردی به نیروهای هلال احمر، پلیس راه و مسافران در راه مانده بهسازی شده است.
وی اظهار داشت: امسال پلیس راه های مرند و خداآفرین نیز احداث و بهسازی شده و نگهداری و تعمیرات ضروری ۸ باب پلیس راه بین راهی، برنامه ریزی برای احداث قرارگاه پلیس راه استان در شهرک خاوران و توسعه محوطه پایانه مرزی جلفا به مساحت ۱۵ هزار مترمربع انجام شده است.
رییس اداره فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه تعداد کل پل های عابر پیاده در حال بهره برداری در سطح استان ۳۶ دستگاه است، گفت: از این تعداد ۲۱ دستگاه قبل از سال ۹۲ توسط اداره کل راه و شهرسازی (راه و ترابری سابق) و ۱۵ دستگاه توسط اداره کل راهدای و حمل و نقل جاده ای استان احداث شده است.
رسول زاده، ادامه داد: پل عابر پیاده مکانیزه محور بناب – مراغه نیز در تقاطع محله دیزج بناب با اعتبارات سازمانی با بیش از ۱۶ میلیارد ریال در سال ۹۷ احداث و بهره برداری شده است.
وی یادآوری کرد: اولویت های احداث پل عابر پیاده در استان با توجه به فراخوان عمومی منتشره در اواسط تیر سال ۹۸ از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سایت این اداره کل قابل مشاهده و در دسترس عموم قرار دارد و کلیه سرمایه گذاران بخش خصوصی (اعم از شرکتها، کارخانه ها، کارگاه های تولیدی صنعتی و خدماتی، کانونهای تبلیغاتی و خیرین پل ساز) می توانند با مراجعه به اداره امور بازرگانی اداره کل راهدای و حمل و نقل جاده ای استان نسبت به دریافت اطلاعات تکمیلی و ارائه پیشنهاد اقدام کنند.
نظر شما