۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۲۱

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان:

آسیب‌های اجتماعی در اثر عدم مهارت آموزی به وجود می‌آید

آسیب‌های اجتماعی در اثر عدم مهارت آموزی به وجود می‌آید

کرمان-رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمان گفت:در حال حاضر مشکل اصلی جامعه بیکاری و کمبود کار است که موجب به وجود آمدن اعتیاد و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی می‌شود و این در اثر عدم مهارت آموزی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن شمسی پیش از ظهر امروز یکشنبه در جمع اصحاب رسانه بیان داشت: خبرنگاری شغل بسیار مهم، حساس و حاشیه داری است که شما قبول کردید و به تعبیر بنده شما حکم فرشتگانی دارید که خوبی، سلامت و صلح را برای مردم به ارمغان می‌آورید.

وی افزود: قطعا اگر خبرنگار چارچوب خبری را ملاک قرار دهد اتفاقات خوبی خواهد افتاد لذا خبرنگاران در طول تاریخ کارهای خوبی برای بشریت انجام داده‌اند و حتی بعضی از خبرنگاران در این راه جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: اگر مردم را ملاک بگذاریم و صحبت و خواست و نظارت مردم را بپذیریم قطعا تنها راه تحقق این است که خبرنگاران وجود داشته باشد و تنها آنها هستند که خواست و نظارت مردم را محقق می‌کنند.

شمسی با بیان این که خبرنگاری از حرفه‌های سخت و پرحاشیه است تصریح کرد: با وجود شبکه‌های اجتماعی که علم الکترونیک در اختیار بشریت گذاشته به نظرم تعریف سنتی خبرنگاری یک مقدار نیاز به بازبینی دارد و در واقع در دنیای امروز خبرنگار باید عکاس، نویسنده و گوینده خوبی هم باشد.

وی در ارتباط با سیستم دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: یکی از دانشگاه‌های مولد انقلاب است افراد در دنیا وقتی دیپلم می‌گیرد و به بلوغ کاری می‌رسند دو راه پیش رو دارند ابتدا تحصیل و دوم بازار کار می‌باشد لذا دانشگاه علمی کاربردی بر اساس مهارت طراحی شده است یکی از ویژگی‌های مهم آن آموزش در محیط کار است و دوم مهارت آموزی می‌باشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی جامع استان کرمان یادآور شد: در حال حاضر مشکل اصلی جامعه بیکاری و کمبود کار است که موجب به وجود آمدن اعتیاد و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی می‌شود و این در اثر عدم مهارت آموزی به وجود می‌آید.

شمسی گفت: آن چه امروز به عنوان جنگ اقتصادی نام می‌بریم به اعتقاد بنده جنگ مهارتی است لذا دانشگاه علمی کاربردی به میدان می‌آید که ۶۰ درصد مهارت و مابقی آموزش را داشته باشد، دانشگاه علمی کاربردی تفاوت مهندسی و علم را مشخص می‌کند.

کد خبر 4695520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha