به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدجواد فدائی در نشست مشترک ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید بخش راین اظهار کرد: امسال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال رونق تولید نام گذاری شده است و این شعار سال در اولویت فعالیت های ما قرار دارد که در همین راستا شش محور رونق تولید را مشخص کردیم و از تمام دستگاه های اجرایی و سرمایه گذاران خواستیم با حرکت در راستای این محورها به توسعه استان کمک کنند.
وی با اشاره به شش محور رونق تولید در استان کرمان تصریح کرد: محور اول به فعال نمودن واحدهای راکد و نیمه راکد در حوزه های صنعت، معدن و کشاورزی اختصاص دارد و در بخش راین لازم است تا بخشداری با کمک سازمان صمت مشکلات را احصاء کند و در این زمینه واحدهای دارای مشکل مالی از طریق بانک ها و موسسات غیردولتی مثل کوثر، بنیاد برکت و اوقاف حمایت می شوند.
استاندار کرمان اظهار داشت: محور دوم به افزایش ظرفیت واحدهای موجود مرتبط است که با این اقدام می توانیم با سرمایه کمتر، تولید و اشتغال بیشتری ایجاد کنیم.
وی افزود: اتمام واحدهای نیمه تمام و تسریع در تکمیل آنان و راه اندازی واحدهای جدید در بخش های معدن، صنعت، کشاورزی و بویژه گردشگری در راین از جمله محورهای سوم و چهارم رونق تولید در استان است.
وی با اشاره به ظرفیت بخش راین در حوزه گردشگری ادامه داد: در بخش گردشگری به ازای هر شغل، مبلغ سرمایه گذاری کمتری مورد نیاز است و سرمایه گذاری در این بخش برخلاف صنعت زودتر به نتیجه می رسد.
فدائی اشاره داشت: راه اندازی شرکت های دانش بنیان و توسعه صادرات از دیگر محورهای رونق تولید در استان کرمان است و باید زمینه ای فراهم شود تا مازاد تولید استان به خارج از کشور صادر شود.
استاندار کرمان با تاکید بر لزوم حرکت مدیران در مسیر استفاده از ظرفیت مناطق مختلف در راستای شش محور رونق تولید تصریح کرد: شاخص هایی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت در حال ایجاد شدن است که با استفاده از آن رونق تولید در مناطق مختلف استان سنجیده می شود.
برپایه این گزارش، در این جلسه مسائل و مشکلات دریافت تسهیلات واحد تولیدی گلخانه آقای دولتی، مشکل دریافت تسهیلات واحد مرغداری آقای امیری با ظرفیت سالیانه ۵۰ هزار قطعه مرغ، مشکلات دریافت تسهیلات طرح پرواربندی آقای فتحعلی پور، مشکلات تأمین سوخت ۱۲ کوره آجرپزی در روستای مظفرآباد، مشکل دریافت تسهیلات طرح تولیدی آب معدنی چشمه بادی، مشکل دریافت مجوز برداشت معدن سنگ آهن نصرت به ارزش تقریبی دو میلیون دلار و همچنین مسائل و مشکلات گردشگری و زیربنایی بخش راین مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما