به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، وحید شامخی، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری خطر پذیر مدیریت ثروت ستارگان، با اعلام خبر سرمایه گذاری در ۵ استارتاپ حوزه خدمات مالی در دو ماه پیش، ضمن بیان مطلب فوق افزود: این شرکت در سال جاری تلاش کرده تا با وجود همه مشکلاتی که در کشور وجود دارد، همچون گذشته با هوشمندی به سرمایهگذاریهای جسورانه خود ادامه دهد و با حمایت قوی از استارتاپهای حوزه خدمات مالی، به رشد فضای کارآفرینی و زیستبوم استارتاپی ایران کمک کند.
وی ادامه داد: تنها در دو ماه گذشته، در پنج استارتاپ موفق حوزه خدمات مالی به نامهای رده، وامچی، ماباتو، همبودگاه و قسطا، ارقام قابلتوجهی را سرمایهگذاری کردیم. همچنین استارتاپهای خوب دیگری را نیز در دست بررسی داریم که در صورت احراز شاخصههای کیفی و کمی مدنظر ما، روی آنها نیز سرمایه گذاری خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری خطر پذیر مدیریت ثروت ستارگان در پاسخ به این پرسش که ۵ استارتاپی که در چند ماه گذشته موفق به جذب سرمایه از ویسی ستارگان شدند، دقیقا به چه فعالیتی میپردازند، اینطور توضیح داد:
رده به بررسی، مقایسه و ارائه خدمات بانکی میپردازد. در واقع رده یک سوپرمارکت مالی است.
وامچی پایگاه بیواسطه آگهیهای فروش وام، ارائه ضمانت و سرمایهگذاری است. به عبارت دیگر، وامچی در تلاش است که بازاری بدون واسطه و امن را برای خریدوفروش وام، تبادل سرمایه و ارائه ضمانت به وجود آورد، تا بخشی از مشکلات مردم در مسیر دستیابی به سرمایه را برطرف سازد.
ماباتو اولین پلتفرم جذب حمایت مستمر مالی در ایران است و هر فرد یا گروهی که در حوزه فعالیت خود بهنوعی ارزشآفرین محسوب میشود، میتواند با پلتفرم ماباتو از حمایت مستمر و ماهانه کاربرانش برخوردار شود.
همبودگاه پلتفرمی است که در بستر خود، امکان همکاری مترجمان، ناشران و سازمانها را جهت همکاری در امر تولید دانش فراهم میکند.
و در نهایت میتوان به استارتاپ قسطا اشاره کرد که باهدف تسهیل خرید قسطی منصفانه برای عموم افراد جامعه ایجاد شده است. در حال حاضر قسطا امکان خرید اقساطی انواع کالا را تقریبا از تمامی فروشگاههای اینترنتی ایران فراهم کرده که نتیجه آن، تنوع فوقالعاده محصولات و قیمت، برای کاربرانش است.
در پایان این گفتوگو، شامخی مدیر عامل ستارگان افزود: همواره یکی از دغدغههای اصلی استارتاپها در جذب سرمایه، سرعت عمل سرمایهگذار و اعلام جواب قطعی در پذیرش یا عدم پذیرش آنهاست. در این مورد نیز ما تلاش کردیم تا با طراحی یک الگوی مدون و حرفهای جهت بررسی استارتاپها تحت عنوان مدل استارزآپ که بر اساس استانداردهای جهانی تدوین شده است، روند رسیدگی سریع به درخواستهای جذب سرمایه را تا حد قابل قبولی شفاف کرده و به کوتاهترین زمان ممکن برسانیم. در حال حاضر ۱۲ استارتاپ در پورتفو ستارگان قرار دارد و در همین راستا، کاملا مصمم هستیم که روند سرمایهگذاری و جذب استارتاپهای توانا را در ماههای پیش رو، همانند گذشته، با قدرت و سرعت هرچه بیشتر ادامه دهیم.
امید که با ورود استارتاپهای قوی و تازهنفس به این حوزه، شاهد رشد روزافزون فضای کارآفرینی و بهویژه اکوسیستم فینتک ایران باشیم.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما