۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان:

طرح کاداستر در ۸۰ هزار هکتار از اراضی میامی انجام شد

طرح کاداستر در ۸۰ هزار هکتار از اراضی میامی انجام شد

سمنان - مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان از انجام طرح کاداستر در ۸۰ هزار هکتار از اراضی میامی انجام شد، گفت: هدف از این اقدام مقابله با تخریب، تصرف، ساخت‌وساز، تغییر و تبدیل اراضی ملی است.

علینقی حیدریان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طرح کاداستر در ۸۰ هزار هکتار از اراضی میامی انجام شد، ابراز داشت: در این طرح اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگی با مشخصات طول و عرض جغرافیایی در سامانه ثبت‌اسناد ثبت و سند تک‌برگی برای عرصه‌ها طبیعی صادر و همچنین برای عرصه‌های فاقد سند نیز سند تک‌برگی ارائه می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه هدف از اخذ سند مالکیت اراضی ملی مقابله با تخریب، تصرف، ساخت‌وساز، تغییر و تبدیل اراضی ملی و منابع طبیعی به اراضی کشاورزی و مسکونی و غیره است، ابراز داشت: اجرای طرح سنددار کردن اراضی ملی و تبدیل اسناد دفترچه‌ای به اسناد کاداستری، پیشگیری از سوءاستفاده متصرفان و زمین‌خواران، اعمال مدیریت دقیق و درست بر عرصه‌های منابع طبیعی و آمایش سرزمین و استفاده بهینه از مدیریت زمان را به دنبال دارد.

کاداستر راهی برای جلوگیری از زمین خواری

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان ضمن بیان اینکه سنددار کردن اراضی ملی به نام دولت سبب حفاظت از انفال و کاهش تصرف‌ها و تعرض نسبت به اراضی ملی می‌شود، ابراز داشت: چنانچه اراضی ملی سند مالکیت به نام دولت داشته باشند در صورت تجاوز و تصرف، قابلیت دفاع در محاکم قضایی دارند و این راهکار مناسبی برای مبارزه با پدیده زمین‌خواری و جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی است.

حیدریان در ادامه تصریح کرد: با همکاری اداره ثبت و اسناد میامی طی سال جاری نیز پلاک‌هایی برای اخذ سند تک‌برگی و یا تبدیل اسناد دفترچه‌ایی به تک‌برگی در دست اقدام است که از آن جمله می‌توان به پلاک ارمیان، قدس، میامی، فیروزآباد، سوداغلن، باغچه، کرنگ و کمردار اشاره داشت.

وی افزود: صدور سند تک‌برگی (کاداستر) از برنامه‌های مهم اداره منابع طبیعی در کل استان سمنان است و طبق هدف‌گذاری می‌کوشیم تا این مقوله در تمامی شهرستان‌های استان عملیاتی شود.

انجام آبخیزداری در گرمسار

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان بابیان اینکه از ۱۷ پروژه در دست اجرای این اداره کل ۱۶ پروژه مربوط به عملیات آبخیزداری است، ابراز داشت: محل اعتبار این طرح‌ها از صندوق توسعه ملی خواهد بود که در گرمسار سه هزار و ۴۷۰ هکتار پروژه آبخیزداری برای سال جاری در دست اقدام است.

حیدریان در ادامه تصریح کرد: پروژه‌های آبخیزداری گرمسار طی سال ۹۸ در حوزه چنداب و سنگاب بااعتبار بالغ‌بر ۳۲۵۸۳ میلیارد در زیر پروژه‌های عملیات بتنی، سنگ و ملات و بذرپاشی، کپه کاری، حفاظت و قرق، آبخیزداری، کاداستر اراضی ملی و کمربند حفاظتی در حال انجام است.

وی ضمن بیان اینکه فرهنگ استفاده صحیح از منابع طبیعی با مشارکت آحاد مردم نیاز به نهادینه‌سازی دارد، افزود: کنترل سیل، ممانعت از فرسایش بی‌رویه خاک و تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی ازجمله اهداف مهم برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری است که انتظار می‌رود اقشار مختلف مردم نیز برای صیانت از منابع طبیعی در راستای فرهنگ‌سازی توسعه و حفاظت از این میراث ارزشمند گام بردارند.

کد خبر 4701405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha