خبرگزاری مهر - گروه استانها: مجله «ایرانمهر» که بهصورت دیجیتال منتشر میشود فرصتی برای مرور رویدادهای استانهای مختلف از دریچه نگاه خبرنگاران استانی مهر است، رویدادهایی که در قالب گزارش، گفتگو و عکس پیش روی نگاه مخاطبان خبرگزاری مهر قرار میگیرد.
این شماره مجله «ایرانمهر» حدود ۵۰ گزارش در موضوعات مختلف از استانهای کشور را در برمیگیرد تا تصویری از دغدغههای مهم استانی را پیش روی مخاطب قرار دهد. دغدغههایی که برخی از آنها در روستایی دورافتاده رقم میخورد و برخی از آنها در مرکز استان؛ برخی از آنها فرصتها را به رخ میکشد و برخی تهدیدها را به چالش.
اوشان فشم، میگون، لواسان و ... نام شهرهای ییلاقی و خوش آب و هوایی است، که در شمال شهر تهران واقعشدهاند، در این شهرها پر است از ویلاهایی که در دل کوه بناشده و توانستهاند، تیر چراغبرق، آب و تمام نیازهای یک منزل را برای خود فراهم کنند و تمام قوانین موجود را به سخره بگیرند. در اطراف شهرهای شمالی تهران نیز سالها است، کوهها تراشیده شده و به برج و ویلاهای عظیم تبدیل میشود، محلیها میگویند، این ساختوسازهای گسترده از حدود ۲۰ سال پیش در این مناطق شروعشده و حال یافتن سرسبزیهای مفرح لواسان و اوشان، فشم، میگون کار سادهای نیست. مشروح این گزارش را در بخش جامعه مجله ایرانمهر بخوانید.
«خوزستانیها در انتظار معرفی مقصران سیلاب ویرانگر»، مصوبه درمانی حال «بختگان» را خوب نکرد، «جزر و مدِ آزادسازی حریم دریا»، «مهران و زیرساختهای نیمه آماده»، «الماس» کابوس کپرنشینان جنوب کرمان، «روایت رانش زمین و مصائب ۴ماهه در کالپوش»، «پایتخت اقتصادی فقط یک لقب است»، «وضع سیلزدههای فروردین بهوقتِ مرداد»، «داغ حاشیهنشینی بر پیشانی تبریز» و «آشوراده در خزر خاک میخورد» از گزارشهای بخش جامعه این شماره مجله «ایرانمهر» است.
«عکست را گرفتی برو عقب، عکاسی اینجا ممنوعه، شما نمیتوانید برید جلو، دیدار خصوصیه، عکاسا بروند عقب، سریع بگیر و برو، یه عکس بسه دیگه چند تا میگیری، برای کجا عکس میگیری؟» این واژههایی است که برای عکاسان خبری عادی شده است و در کمتر برنامه است که به گوششان نرسد و گاهی در بین همین کشمکشها ممکن است دوربین و تجهیزات چندمیلیونیشان نیز دچار آسیب و خسارت شود و در این موقع کسی دیگر پاسخگو نخواهد بود! برای خواندن این روایت به بخش فرهنگ و هنر مجله ایرانمهر مراجعه کنید.
«خلاقیت حلقه مفقوده سینمای کودک است»، «نان» «عشق» «قلم»؛ روایتی از روزگار خاکستری خبرنگاران، «فعالیت کانونهای فرهنگی مساجد بسترساز ارتقای معنوی و اجتماعی»، «نقش امامزادگان در رشد فرهنگی جامعه»، «روایتی از ضرب و شتم پدر شهید مدافع حرم»، «موسیقی پاپ از نوع بدش در ایران رایج شده است»، «نوجوانی که موفقیت و علم و اخلاقش را مدیون انس با قرآن میداند» و «سینمای ۵۰ سالهای که زمین خالی شد» از دیگر گزارشهای این شماره مجله ایرانمهر است.
حضور آهنفروشان در عرصه تپه هگمتانه، آسفالت قسمتی از محدوده آن و وجود معارضان امتیاز ثبت جهانی را از این تپه گرفت و طبق گفته رئیس سازمان میراث فرهنگی امکان ثبت جهانی هگمتانه وجود ندارد. مشروح این گزارش را در این شماره از مجله «ایرانمهر» میخوانیم.
«باغ جهانی رنگ خزان به خود گرفت»، «بازی با تاریخ اصفهان/ کاشیهای مسجد امام میریزد»، «بافت تاریخی کرمان بر لبه پرتگاه»، «نمایش نقاشیهای دوره قاجار در عمارت کلاهفرنگی کرج»، «فرصتها و تهدیدهای صنعت بومگردی»، «گشتی در سرزمین اقوام و بهشت ایران» و «نمد چهارمحال و بختیاری جهانی شد» از گزارشهایی است که برای خواندن آنها باید به بخش میراث مجله «ایرانمهر» مراجعه کنید.
حتی تابلوهای مناطق مختلف مازندران نیز معرف صنعت پرطمطراق گردشگری آن نیست و زیرساختهایش نظیر هتل، اقامتگاه، راهها، امکانات و تجهیزات همخوانی مناسبی با اقتصاد گردشگری ندارد، اقتصادی که به اعتقاد کارشناسان میتواند جایگزین مناسبی برای نفت باشد. شاید گردشگری در نگاه برخی افراد صرفاً این باشد که تعطیلات را با خانواده و یا دوستان در شهر یا کشور دیگری سر کنند درحالیکه گردشگری، صنعتی پاک است و در صورت برنامهریزی اصولی و راهبردی با چشمانداز بلندمدت و با مهیا ساختن زیرساختهای سختافزاری و نرمافزاری مناسب میتواند درآمد سرشاری را نصیب کشور سازد. برای خواندن این گزارش به بخش اقتصاد مجله «ایرانمهر» مراجعه کنید.
«۳ میلیارد درآمد از ۳۲۰ روز آفتابی»، «خرید خانه شبیه به یک رؤیا شد»، «خوشههای خرما در شرق کرمان میخشکد»، «شهر سردرود پایتخت تابلو فرش جهان»، «فندق» ثروتی که مغفول ماند، «ظرفیت فراموششده معادن در اقتصاد کشور»، «مرغ را به قیمت مسئولان بخریم یا بازار» و «وحشت در جادههای فارس سایه انداخت» از دیگر گزارشهای این شماره مجله ایرانمهر است.
برای دریافت شماره چهل و یکم مجله «ایرانمهر» اینجا کلیک کنید.
نظر شما