به گزارش خبرنگار مهر، یونس عزیزی پیش از ظهر امروز دوشنبه در مراسم تجلیل از خادمین راهیان نور استان کرمانشاه که در مجتمع فرهنگی رفاهی بعثت برگزار شد، به ارائه گزارشی از اقدامات راهیان نور استان پرداخت و اظهار داشت: سال ۷۲ اولین کاروان دانشجویی از دانشگاه امام علی(ع) توسط شهید صیاد شیرازی به مناطق کردستان اعزام شدند.
دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه حضرت نبیاکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: نقطه عطف راهیان نور کشور در ۲۰ اسفند سال ۷۵ همزمان با سفر معنوی مقام معظم رهبری به یادمان هویزه بود که به نام روز ملی راهیان نور ثبت شد.
این مسئول خاطر نشان کرد: همچنین پس از سفر رهبر انقلاب در ۱۱ فروردین سال ۸۹ به یادمان فتح المبین اردوهای راهیان نور غرب و شمالغرب توسعه داده شد.
عزیزی نقطه عطف راهیان نور استان کرمانشاه را همزمان با سفر مقام معظم رهبری و بازدید از یادمان پاوه در ۲۵ مهرماه سال ۹۰ اعلام کرد و افزود: یکی از برنامه های فرهنگی که پس از دفاع مقدس در مقابل جنگ نرم ایستادگی و مقاومت کرد همین برنامه راهیان نور بود.
وی در ادامه با بیان اینکه در گرامیداشت سالروز عملیات بازی دراز حدود سال ۹۱ به بعد سالانه شاهد حضور جمع کثیری از مردم سراسر کشور هستیم، گفت: این آمار از ۹ هزار و ۹۶۵ نفر در سال ۹۱ به ۲۹ هزار و ۶۱۶ نفر در سال ۹۸ رسیده است لذا شاهد رشد کمی خوبی در این راستا بوده ایم.
دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه حضرت نبیاکرم(ص) استان کرمانشاه همچنین با بیان اینکه مناطق عملیاتی غرب کشور در استان کرمانشاه از حدود سال ۸۷ به بعد سالانه شاهد حضور بین ۳ تا ۴ هزار نفر بودهاند، افزود: این آمارها امروز به بیش از ۵۰ هزار نفر در سال رسید است.
عزیزی کیفیت بخشی اردوهای راهیان نور غرب کشور را یکی از اولویت های کاری عنوان کرد و افزود: تمام تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا با کیفیت بخشی بیشتر به این اردوها در جهت نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در نسل جوان گام برداریم.
وی بیان داشت: تا قبل از سال ۹۸ میزبانی و اسکان زائران راهیان نور سازماندهی نبود و در مدارس اسکان داده می شدند اما پس از سفر مقام معظم رهبری به مناطق عملیاتی فتح المبین و تاکید بر راهیان نور غرب و شمالغرب شاهد ظرفیت بالایی بودیم که بتوانیم روزانه ۴ هزار نفر را اسکان دهیم.
این مسئول آماری از بازدید زیارتگاههای استان کرمانشاه ارائه داد و بیان داشت: در سال ۸۷ این آمارها رقم ۱۶۷ هزار و ۱۷۹ نفر را نشان می دهد که در سال ۹۷ این آمار به یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۵۴۳ نفر رسیده است که پیش بینی می شود امسال با بازگشایی مرز خسروی این آمار افزایش چشمگیری داشته باشد.
دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه حضرت نبیاکرم(ص) تصریح کرد: بیشترین بازدیدها مربوط به یادمان مرصاد با ۸۸ درصد است که با توجه به اینکه مرصاد یک یادمان بین المللی است این امر طبیعی است.
عزیزی گفت: ظرفیت ما در اردوگاه مستقر استان کرمانشاه ۵ هزار و ۵۳۴ نفر است که در تلاش هستیم تا ۲ اردوگاه دیگر به آنها اضافه شود.
وی اجرای نمایش رزمی فرهنگی و بازسازی عملیاتها را یکی از برنامه های موفق راهیان نور اعلام کرد و گفت: نمایش رزمی فرهنگی با افلاکیان که در اردوگاه توحید کرمانشاه برگزار می شود یکی از بهترین رزمایش ها در سطح کشور است.
گفتنی است در این مراسم از خادمینی که در امر راهیان نور با جان و دل خدمت کردند تقدیر و تشکر به عمل آمد.
نظر شما