هیوا امینی یکی از نویسندگان و کارگردان نمایش «بنیامین اند میم» درباره ایده شکل گیری این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: ایده شکل گیری این نمایش که تا ۱۲ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در عمارت روبرو روی صحنه خواهد بود از یک تصویر ذهنی شکل گرفت و قرار بر این شد که من به همراه رضا غیور یکی از همکلاسی های دانشگاهم بر اساس موقعیت مکانی چهارراه ولیعصر متنی را بنویسیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که در چهارراه ولیعصر چه جایی بهتر از عمارت روبرو که پاتوق دانشجویان و علاقه مندان جوان به هنرهای نمایشی، موسیقی و حتی تجسمی است.
وی درباره داستان نمایش بیان کرد: این نمایش داستان بنیامین است که می خواهد با یکی از دوستانش در چهارراه ولیعصر قرار بگذارد اما در این میان برایش اتفاقاتی پیش می آید. در واقع وقایع نمایش از یک سری جاها در چهارراه ولیعصر در نهایت به عمارت روبرو ختم می شود. این نمایش سه کاراکتر دارد که دانشجوی رشته نقاشی هستند و در طول اجرا دست به کارهایی می زنند که به اتفاقاتی ختم می شود.
امینی درباره ویژگی های این اثر نمایشی توضیح داد: البته کل نمایش در عمارت روبرو رخ می دهد اما چون کاراکتر اصلی نمایش در حال رفت و آمد بین چهارراه ولیعصر و عمارت روبرو است برای انتقال درست وقایع مد نظرش آنها را فضاسازی می کند. همچنین در اجرا از فضای عمارت و وسایل موجود در آنجا نیز در خدمت پیشبرد داستان استفاده مستند کردیم تا بتوانیم فضای عینی مد نظر را به درستی به تصویر بکشیم.
این کارگردان جوان در پایان صحبت هایش یادآور شد: «بنیامین اند میم» رابطه بین دانشجویان رشته های مختلف هنری را و همچنین ارتباط اساتید نقاشی با دیگر دانشجویان را به تصویر می کشد به این مفهوم که مثلا بچه های تجسمی و تئاتر وقتی قرار است با هم کار کنند با چه اتفاقاتی مواجه می شوند. تلاش من این بوده که در این اثر نمایشی روابط آدم ها و اجتماع دانشجویی را که همیشه برایم جذاب بوده است، به تصویر بکشم. در پیشبرد داستان نمایش نیز از آثار جکسون پولاک و ویژگی کارهای هنرمندان اکسپرسیونیستی استفاده شده است.
رضا غیور، مروارید کاشیان و محمد فراهانی در «بنیامین اند میم» ایفای نقش می کنند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: یک قرار عاشقانه در نبودِ نازنین، مریم، آوا و این دختره که نقاشی نمیخونه، سارا.
نظر شما