۲۶ فروردین ۱۳۸۶، ۱۳:۲۴

با وجود سیاستهای دولتی مبنی بر حمایت از مدارس دینی؛

آموزگاران بریتانیا خواستار عدم ارائه بودجه به مدارس دینی شدند

آموزگاران بریتانیا خواستار عدم ارائه بودجه به مدارس دینی شدند

آموزگاران بریتانیا که خواستار ممنوعیت مدارس دینی جدید در پادشاهی متحد بریتانیا شده و سیاستهای دولت را به چالش کشیدند استدلال می کنند چنین نهادهای آموزشی، مانعی برای ادغام و هماهنگی اجتماعی است .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، برایان ویلیامز از اعضای انجمن ملی اتحادیه مدیران مدارس یکی از اتحادیه های بزرگ آموزگاران بریتانیا روز گذشته در همایش سالانه این اتحادیه اظهار داشت: مدارس دینی هیچ جایگاهی در نظام آموزشی دولتی ندارند. بسیاری از والدین دانش آموزان تلاشهای بسیاری برای ثبت نام فرزندان خود در مدارس دینی کلیسای انگلین کرده اند.

وی افزود: والدین هنگامی که کودکان آنها به 11 سالگی می رسند به نوعی اعتقادات دینی خود را افزایش می دهند و به نظر می رسد دولت بریتانیا نه تنها از مدارس دینی حمایت می کند بلکه از افزایش تعداد آنها نیز ابراز مسرت کرده است.

در حال حاضر 6846 مدرسه دینی در بخش دولتی انگلستان فعالیت می کند که اکثر آنها مدارس کلیسای انگلیکن و کلیسای کاتولیک هستند. همچنین 62 مدرسه از سایر فرق مسیحی در بریتانیا وجود دارد که این تعداد در کتاب 37 مدرسه یهودی، 8 مدرسه اسلامی دولتی و دو مدرسه سیک قرار می گیرد.

بر اساس تعریف وزارت آموزش و مهارتهای بریتانیا مدرسه دینی به مدرسه ای با چارچوب و اساسنامه دینی اطلاق می شود.

سیموس سیرون به عنوان سخنگوی اتحادیه مدیران مدارس بریتانیا اظهار داشت تمام مدارس باید درهای خود را به روی تمام اعضای جامعه بگشایند، در انگلستان مدارس تازه بسیاری با بودجه دولتی تأسیس می شوند و ما تلاش می کنیم تمام پیروان ادیان بتوانند از این مدارس استفاده کنند.

این در شرایطی است که تمام وحشت اعضای این اتحادیه از گروه های دینی است، به طوری که آنها مدعی شدند گروه های دینی از این فرصت دولتی استفاده کرده و از حضور سایر کودکان در مدارس دینی جلوگیری می کنند.

وزارت آموزش و مهارتهای بریتانیا اعلام کرده است: دولت هیچ طرحی برای متوقف کردن بودجه مدارس دولتی ندارد.

سخنگوی وزارت آموزش و مهارتهای بریتانیا گفت: دولت متعهد است تنوع در آموزش را رعایت کرده و استانداردها را ارتقا بخشد . مدارس دینی کاملا در بخش دولتی ادغام شده اند و به واسطه همکاری با سایر مدارس دینی و غیر دینی سهم مؤثری در انسجام اجتماعی دارند.

در همایش روز گذشته اعضای انجمن ملی اتحادیه مدیران مدارس خواستار بررسی تأثیرات سرمایه گذاری دولت برای 7 هزار مدرسه دینی انگلستان شدند.

درخواست این اتحادیه در شرایطی صورت می گیرد که دولت بریتانیا پس از انفجارهای سال 2005 در سیستم حمل و نقل لندن، تصمیم گرفت کنترل و نظارت خود بر مدارس دولتی را افزایش دهد. این تصمیم در شرایطی ابلاغ شد که دولت تخصیص بودجه به مدارس دینی را تصویب کرد و بسیاری از این مدارس دینی را تحت کنترل خود در آورد.

کد خبر 470535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha