به گزارش خبرنگار مهر شهناز رمارم، عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد مقدس، ظهر امروز، در نشست خبری جایگاه تسهیلگری در توسعه محلهای؛ بایدها و نبایدها، ضمن بیان نقش مدیریت شهری به عنوان کاتالیزور و تسهیلکننده در بازآفرینی شهری اظهار کرد: ما بر اساس رویکرد داراییمحور، بخشی از نیازهای مردم را در برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، با کمک خود مردم منطقه برآورده میکنیم.
وی ضمن تأکید بر تقویت مبانی فرهنگی در رویکرد تسهیلگری، افزود: مبنا در رویکرد دفاتر تسهیلگری، باید فرهنگ باشد چراکه با نگاه فرهنگی، مردم به دفاتر احساس نزدیکی بیشتری کرده و همکاری بیشتری خواهند داشت.
در ادامه احمد نوروزی، رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای شهر مشهد با تأکید بر اینکه باید در رویکرد بازآفرینی، برای اجرای هر فعالیت، نقش را به خود مردم بدهیم، گفت: باور به قدرت مردم در حل مشکلات، اصل اساسی در این موضوعات است؛ چراکه اگر مردم در راستای منافع خودشان به میدان بیایند، نشدنیها میسر میشود.
وی با اشاره به استقرار سازمان بازآفرینی فضاهای شهری در ساختار مدیریت شهری به منظور ساماندهی دفاتر تسهیلگری گفت: ما با ایجاد این دفاتر، فرهنگ گفتمان شهری را میان مردم جا انداخته و امید داریم تسهیلگری که اقدامی درست بوده، با تعامل و همکاری مردم، درست به اجرا برسد.
همچنین مجتبی شاکریروش، مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری، از ایجاد ۲۰ دفتر تسهیلگری در حاشیه شهر خبر داد و افزود: ۶۶ محله هدف در بازآفرینی شهری شناسایی شده که از این تعداد، ۲۰ محله که اولویت داشتند، از جمله محلههای امام هادی (ع)، پورسینا، شهید قربانی، مهرآباد و عباسآباد، صاحب دفاتر تسهیلگری شدند.
وی ضمن تأکید بر مشارکت نهادهای ذیربط در بازآفرینی شهری، ابراز کرد: مشارکت و همکاری ۲۷ نهاد ذیربط در حوزه بازآفرینی بسیار مؤثر است، به همین دلیل برای ادامه راه ما نیازمند همیاری آنها هستیم.
نظر شما