به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار عصر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه گلستان اظهار کرد: یکی از زوایایی که به طور جدی تر باید به آن بپردازیم توجه به عدالت در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری است.
وی با تاکید بر اینکه عدالت جنسیتی یکی از زوایایی است که در تعالیم دینی بر آن تاکید شده است، اضافه کرد: علاوه بر تاکیدات تعالیم دینی در سیاست ها و برنامه های دولت بر بهره مندی همه اقشار جامعه از مواهب توسعه بدون در نظر گرفتن قومیت، جنسیت و موقعیت اقتصادی است.
ابتکار با اشاره به اینکه هیچ عضو جامعه نباید از فرآیند توسعه عقب بماند، گفت: همچنین در قانون اساسی و برنامه ششم توسعه تاکید شده که برای تحقق عدالت جنسیتی باید برنامه ریزی شود.
وی با بیان اینکه از اوایل دولت دوازدهم بر شاخص های عدالت جنسیتی تاکید شد، تصریح کرد: در نخستین جلسه ستاد ملی زن و خانواده کلیات تدوین برنامه ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در هشت محور اصلی به تصویب رسید و ۱۷۶ شاخص جزیی آن مشخص شد.
ابتکار ادامه داد: برای رسیدن به عدالت جنسیتی در جامعه یک حرکت فرابخشی نیاز است و از حدود دو سال قبل با امضاء موافقت نامه با ۳۱ استان کشور استان ها مکلف شدند بر اساس شاخص ها و اطلس زنان مبتنی بر سرشماری سال ۱۳۹۵ مشکلات، مزیت ها و فرصت های حوزه زنان را مشخص کنند.
وی از نهایی شدن سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده ۳۱ استان خبر داد و افزود: با استان گلستان تاکنون ۹ سند به تصویب رسیده و تلاش داریم بر مبنای این سند فاصله ها و شکاف های ناخواسته بین زنان و مردان وجود دارد را رفع کنیم.
نظر شما