به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، صبح یکشنبه در هشتاد و نهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با تاکید بر اینکه در حال حاضر اصلیترین موضوعی که باید در بحث اشتغال دنبال شود، بحث بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی است، اظهار داشت: تسهیلات اشتغالزایی باید به سمتی هدایت شود که برای این قشر اشتغال ایجاد شود.
وی با اشاره به راهاندازی واحدهای تولیدی در یزد افزود: تسهیلاتی که به این واحدها پرداخت میشود باید بتواند باری از دوش استان در زمینه اشتغال افراد تحصیلکرده بردارد.
طالبی خاطرنشان کرد: زمانی که طرحی متقاضی دریافت تسهیلات میشود، باید توجه داشت که این طرح ابتدا بتواند حداقل برای چند فارغ التحصیل دانشگاهی شغل ایجاد کند و سپس به حفظ اشتغال موجود یا ایجاد اشتغال جدید بیانجامد.
استاندار یزد یادآور شد: یکی از مواردی که در حفظ اشتغال بسیار حائز اهمیت است، بحث سرمایه در گردش است و تسهیلات این بخش باید به واحدهایی پرداخت شود که وضعیت بحرانی دارند و در صورتی که این تسهیلات را دریافت نکنند و سرمایه در گردش به آنها تزریق نشود، تعطیلی واحد و از دست رفتن اشتغال را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: متولیان امر نباید تسهیلات سرمایه در گردش را به هر واحدی که متقاضی است، پرداخت کنند و باید در این زمینه دقت نظر بیشتری داشته باشند.
طالبی با اشاره به اینکه در سرمایه ثابت نیز باید توجه داشت که ایجاد اشتغال در این واحدها تا حد میتواند بار بیکاری در استان را برطرف کند ضمن اینکه در این زمینه باید اولویتها با توجه به شرایط واحدها مدنظر قرار گیرد.
وی، اولویت اصلی استان در بحث اشتغال را اشتغال نیروهای بومی و تحصیلکرده دانست و تاکید کرد: این دو اولویت اگر مدنظر مسئولان امر نباشد، همچنان شاهد افزایش نرخ بیکاری خواهیم بود ضمن اینکه همچون گذشته افراد تحصیلکرده از استان خارج و کارگران ساده به استان وارد میشوند.
استاندار یزد با اشاره به تسهیلات مصوب در این جلسه عنوان کرد: اگر حتی این تسهیلات برای هزار نفر نیز شغل ایجاد کند، باز هم وظایف ما در زمینه اشتغال تمام نمیشود و باید با مدنظر قرار دادن اولویت اشتغال افراد تحصیلکرده، به فعالیت خود ادامه دهیم.
نظر شما