به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی خراسان جنوبی محسن یوسفی گفت: با توجه به اینکه خراسانجنوبی در کمربند خشک و نیمه خشک کشور قرار دارد، موضوع آب از اولویتهای استان محسوب میشود.
وی با اشاره به حدود شش هزار رشته قنات موجود در خراسانجنوبی اظهار کرد: به اذعان همه کارشناسان و مسئولان و مردم، راه حل مشکل آب، آبخیزداری بالا دست قنوات است.
معاون آبخیزداری منابع طبیعی خراسانجنوبی با بیان اینکه آبخیزداری در سال گذشته مورد رضایت روستاییان قرار گرفت و میزان آب قنوات را چند برابر کرد، ادامه داد: یکی از اتفاقات مهم در حوزه آبخیزداری اذن مقام معظم رهبری در زمینه برداشت از صندوق توسعه ملی برای آبخیزداری بود.
یوسفی گفت: سال گذشته سهم خراسانجنوبی از برداشت از صندوق توسعه ملی ۱۶ میلیارد تومان شد و امسال نیز تاکنون سهم خراسان جنوبی از این برداشت ۳۱ میلیارد تومان است که از این میزان ۲۴ میلیارد تومان مربوط به آبخیزداری است.
وی با اشاره به اینکه طبق گزارشهای مستند خراسانجنوبی اولین استانی است که مناقصههای خود را در زمینه پروژههای آبخیزداری انجام داده است، بیان کرد: در سال جاری در حوزه آبخیزداری ۲۷ پروژه داریم که پیمانکاران آن مشخص شدهاند.
معاون آبخیزداری منابع طبیعی خراسانجنوبی یادآور شد: سال گذشته در دی ماه تمام پروژههای آبخیزداری را به اتمام رساندیم که یک موفقیت برای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خراسانجنوبی محسوب میشود.
یوسفی با بیان اینکه پروژههای آبخیزداری نقش مهمی در مهاجرت معکوس در روستاها دارد، بیان کرد: به اتمام رساندن زود هنگام پروژههای آبخیزداری موجب شد که بتوانیم از همه بارندگیها به درستی استفاده کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در سال جاری تلاش ما در سال جاری بر به پایان رساندن پروژهها در آبان ماه است، ادامه داد: در تمام شهرستانهای خراسان جنوبی از جمله در شاهکوه نهبندان، باقران بیرجند، ارسک بشرویه، کرغند قائنات و سیوجان خوسف پروژه آبخیزداری داریم.
نظر شما