به گزارش خبرنگار مهر در ساری، جواد قناعت صبح دوشنبه در نخستین جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استانداری مازندران افزود:دولت نهم در سال 85 با اتکاء به بودجه و استفاده از مالیات و دریافت عوارض گمرکی،توانست 6/5 درصد کمتر نسبت به سال قبل از صندوق ذخیره ارزی استفاده کند.
وی تصریح کرد: شکوفائی اقتصاد و اشتغال در زمینه مصرف کالای ایرانی و حمایت از تولیدات داخلی و سرمایه گذاری توسط دولتمردان باعث شکوفائی اقتصادی در کشور شده است.
به گفته قناعت،مصرف کالاهای ایرانی از عواملی است که در اقتصاد کشور و شکوفائی آن نقش اساسی دارد و در دوران پس از انقلاب در خصوص پرهیز از کالاهای وارداتی فرهنگ سازی شده است.
وی مردمی کردن کالاهای مصرفی ایرانی ، همه جانبه کردن مبارزه با قاچاق کالا و ارز، آماده سازی افکار جوانان به استفاده از کالاهای ایرانی،بازدارندگی هزینه قاچاق کالاها،تقویت ایجاد نظم در دستگاههای اجرائی،رسیدگی به معیشت مرزبانان و نظارت و شناخت کالاهای قاچاق را از عمده سیاست های دولت نهم در مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران یادآور شد: ساماندهی مصرف سوخت و بهینه کردن سوخت یارانه ای،رسیدگی به پرونده های قضائی،بازرسی دقیق پلیس راههای استان و بازرسی گمرکات،فعال سازی کمیته های پنجگانه در امر مبارزه با قاچاق کالا و انجام کارهای تبلیغاتی از جمله برنامه های این ستاد در مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری است.
مدیر کل گمرکات مازندران نیز در این جلسه گفت: پرونده های ورودی قاچاق در گمرکات مازندران، نسبت به سال قبل با 150 پرونده ورودی از رشد 26 درصدی برخوردار بوده است.
علی کارگری تصریح کرد:137پرونده ورودی قاچاق زیر 10 میلیون ریال در گمرکات مازندران وجود دارد که اغلب آنها در دست بررسی است.
نظر شما