به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری پنجشنبه شب در جلسه شورای اداری و تجلیل از دستگاههای اجرایی آذربایجان غربی در قالب جشنواره شهید رجایی اظهار داشت: گستردگی نظام اداری در کشور بهگونهای است که در سالهای آینده، همه درآمدهای کشور به هزینههای جاری آن اختصاص خواهد یافت و اعتباری برای طرحهای عمرانی باقی نمیماند.
وی ادامه داد: باید در این مسیر به سمت دولت الکترونیک حرکت کنیم که این امر میتواند در قطع ارتباط مردم با کارکنان سازمان در راستای کاهش بروز مفاسد، ایجاد حقوق برابر برای مردم، کاهش هزینههای خدمات اداری و سرعت بیشتر در انجام خدمات به ارباب رجوع بسیار مؤثر است.
انصاری با تاکید بر بهبود فرهنگ سازمانی در کشور افزود: علاوه بر بخش دولتی، بخش خصوصی نیز باید در این راستا با جدیت بیشتر وارد کارزار شود و در رفتارهای خود برای توسعه سرمایهگذاری تغییر ایجاد کند.
وی گفت: لزوم تعیین قیمت تضمینی و حمایتی برای کالاهای مختلف بهویژه در بخش کشاورزی از جمله خواستههایی است که نباید در همه کالاها مطالبه شود و باید زمینه فروش بر اساس عرضه و تقاضا را نیز فراهم کنیم.
انصاری با اشاره به اینکه تفویض اختیار به مدیران استانی باید از طریق تصویب قانون مطالبه شود، افزود: هر قدر مسئولان و مدیران استانی اختیار بیشتری داشته باشند، موجب سرعت و سهولت در کارها میشود ولی باید ساز و کار آن نیز به شکل قانونی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به جایگاه ۱۵ آذربایجانغربی در بین ۳۱ استان کشور در حوزه رعایت حقوق شهروندی بیان کرد: کسب امتیاز بالاتر از متوسط کشوری در این بخش و همچنین قرار گرفتن در گروه نخست استانهای کشور در بخش رضایتمندی مراجعان نشاندهنده موفقیت نظام اداری در این استان است.
استاندار آذربایجانغربی نیز در این آئین با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخشهای مختلف آذربایجان غربی صورت گرفته است افزود: در فصل پاییز و زمستان سال گذشته، این استان رتبه دوم کشور را در شاخصهای فضای کسب کار به خود اختصاص داده بود و در بهار امسال نیز در جایگاه نخست کشور قرار گرفت.
محمدمهدی شهریاری با اشاره به روند رو به رشد صادرات در آذربایجان غربی اظهار داشت: در سال ۱۳۹۶ میزان صادرات استان ۴۶۰ میلیون دلار بود که این رقم در سال گذشته با شتابی قابل توجه به بیش از یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید و در پنج ماه نخست امسال نیز ۷۷۰ میلیون دلار ثبت شده است.
استاندار آذربایجان غربی به شرایط ویژه و ظرفیتهای آذربایجان غربی پرداخت و اضافه کرد: ظرفیتها و قابلیتهای استان در حوزههای مختلف موجب شده سرمایه گذاران داخلی و خارجی علاقه مند سرمایه گذاری در استان شوند و این روند موجب ایجاد اشتغال و بهبود شرایط معیشتی مردم خواهد شد.
وی مدیران دستگاههای اجرایی استان را به حضور فعال در کارگروهها و جلسات، همکاری برای برگزاری باشکوه انتخابات، حضوری مؤثر در شهرستانها برای حل مشکلات مردم، همکاری با ستاد بزرگداشت اربعین حسینی و کمک به آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس در سالتحصیلی جدید توصیه کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانغربی نیز در این جلسه با بیان اینکه میز خدمت در ۶۶ دستگاه اجرایی استان مستقر شده و خدمات لازم به مراجعان از این طریق ارائه میشود افزود: میز خدمت حضوری و الکترونیکی به منظور جلوگیری از تردد مکرر مراجعان و ارائه خدمت به آنها در یک نقطه متمرکز شکل گرفت و زمینه ایجاد رضایت بین شهروندان را ایجاد کرده است.
ناصر حضرتی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره شهید رجایی فرصت مغتنمی برای ارائه گزارش دولت به مردم است، اضافه کرد: هدف این جشنواره فراهم کردن شرایط لازم برای ارائه خدمات مطلوب به مردم توسط دستگاههای اجرایی در راستای بهبود شرایط عمومی جامعه و اقشار مختلف مردم به شمار میرود.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید برای تحقق اهداف بلند جشنواره و اصلاح و بهبود نظام اداری از سال ۱۳۹۳ با تصویب نقشه راه اصلاح نظام اداری و ابلاغ برنامه جامع تحول اداری به همراه راهبردها و روشهای اجرایی مناسب همواره بهدنبال کارآمدی نظام و ارتقای بهره وری دستگاههای اجرایی بوده و با روی کار آمدن دولت دوازدهم نیز برنامههای قبلی مورد بازنگری و تجدید نظر قرار گرفته و برنامه جامع تحول اداری با افزودن شفافیت و ارتقای سلامت اداری در کنار مدیریت بهره وری تدوین شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی ادامه داد: راه اندازی و بهره برداری از سامانه خدمت در سال جاری توسط سازمان اداری و استخدامی کشور با یکهزار و ۳۲۰ خدمت کلان و سههزار و ۹۵۰ زیر خدمت جهت دسترسی آسان مردم به خدمات دولت، انعقاد تفاهم نامه همکاری با وزارت ارتباطات در زمینه اجرای ۲۳ طرح توسعه دولت الکترونیک از آذر سال آینده، شناسه دار کردن خدمات الکترونیکی در سطح ملی و استانی به تعداد ۱۰۳ دستگاه اجرایی به منظور یکپارچه سازی و ساده سازی نحوه ارائه خدمات به مردم، پیگیری و اجرای طرح اصلاح ۴۰ فرایند در ۲۲ دستگاه اجرایی استان از جمله اقدامات پیش بینی شده در راستای ارائه خدمات بهتر به مراجعان نظام اداری است.
نظر شما